Idéznék magamtól egy kicsit lentebbről: "Asszony meg megunta a sok szerelgetést és megtiltotta hogy bármilyen projectbe kezdjek ezért csak olyat vehetek ami egyben van és KÉSZ! TILOS mindenféle blokkbontás és átépítés, viszont a vásárlási keret nincs megkötve."
Ezek semmi kifogások, te nem is akarsz motort venni.
ár annyi anennyi, átiratás, gumi, olaj nem érv mert az mindbe kell.
idomcsavar hiány - nem te emlegetted multkor dr. Szabvány Sziárd müszaki elöadot, aki szervizkönyvet akar 20 éves géphez?
Baromira sajnálom de mivel korrektek voltak akkor is amikor vettem és most is amikor itt voltak így nem tehetem meg velük hogy bejelentem: meggondoltam magam. (meg mással sem tenném,nem vagyok ilyen)
Azt természetesen elmondtam nekik hogy mi mindent kell még megcsinálni rajta és ez kb mekkora költség lesz.
nem veszett el, csak átlényegült bankóvá, és emlékké. Ádám rossz ötlet volt. Így végig fogod követni napról-napra mi történik vele.
Így értem. Furcsa is volt, hogy eladod a nagy szerelmet a GW-t.
Akkor nézzük:
-megveszem:300e (nem érdekli hogy mikor viszik el ezért nem enged belőle)
-el kell mennem kétszer, először megnézni és ha kell akkor utánfutót vagy furgont szerezni és elhozni, ez csak benzinben ~30-35e Ft.
-átiratom az 89e Ft.
-kell rá min. egy h.gumi az újonnan kb 30e Ft
-az üléssel kezdeni kell valamit mert vagy a papó lába nem ért le vagy dragsternek használták a gépet, ez is min 50-60e Ft (akkor már legyen jó és kényelmes)
-műszerfalbetét napszítta piros így itt-ott javítgatni kell a festést (gida olcsón lefesti, Xe-Ft)
-a jobbos lábtartó ferdén áll, miért?
-idomból hiányzik egy(?) csavar
-fékek?
-olajcsere+fék/kuplungfolyadékok csere
-ÉS NEM LEHET KIPRÓBÁLNI SZAKADT HÁTSÓ GUMIVAL!
Elsőre ennyi.
"Tévhit, miszerint a motor téli tárolásakor a kiszerelt akkumulátort meleg helyre kell vinni. Az akkunak mindig van egy bizonyos önkisülése, vagyis akkor is merül, amikor nincs rajta semmilyen fogyasztó. Ez a merülés annál gyorsabb, minél melegebb az akku. Tehát +20 C fokon gyorsabban lemerül, mint -10 C fokon. Igaz azonban, hogy hidegben nehezebben indul a motor, de ezt egyrészt a sűrűbb kenőolaj okozza, másrészt a hideg akkunak csökken az indítóképessége, de ezzel az akksi nem károsodik."
olyat, amivel el lehet indulni 1000 kmre
ár annyi anennyi, átiratás, gumi, olaj nem érv mert az mindbe kell.
idomcsavar hiány - nem te emlegetted multkor dr. Szabvány Sziárd müszaki elöadot, aki szervizkönyvet akar 20 éves géphez?
Azt természetesen elmondtam nekik hogy mi mindent kell még megcsinálni rajta és ez kb mekkora költség lesz.
Így értem. Furcsa is volt, hogy eladod a nagy szerelmet a GW-t.
Jó éjt!
-megveszem:300e (nem érdekli hogy mikor viszik el ezért nem enged belőle)
-el kell mennem kétszer, először megnézni és ha kell akkor utánfutót vagy furgont szerezni és elhozni, ez csak benzinben ~30-35e Ft.
-átiratom az 89e Ft.
-kell rá min. egy h.gumi az újonnan kb 30e Ft
-az üléssel kezdeni kell valamit mert vagy a papó lába nem ért le vagy dragsternek használták a gépet, ez is min 50-60e Ft (akkor már legyen jó és kényelmes)
-műszerfalbetét napszítta piros így itt-ott javítgatni kell a festést (gida olcsón lefesti, Xe-Ft)
-a jobbos lábtartó ferdén áll, miért?
-idomból hiányzik egy(?) csavar
-fékek?
-olajcsere+fék/kuplungfolyadékok csere
-ÉS NEM LEHET KIPRÓBÁLNI SZAKADT HÁTSÓ GUMIVAL!
Elsőre ennyi.
Köszi!
"Tévhit, miszerint a motor téli tárolásakor a kiszerelt akkumulátort meleg helyre kell vinni. Az akkunak mindig van egy bizonyos önkisülése, vagyis akkor is merül, amikor nincs rajta semmilyen fogyasztó. Ez a merülés annál gyorsabb, minél melegebb az akku. Tehát +20 C fokon gyorsabban lemerül, mint -10 C fokon. Igaz azonban, hogy hidegben nehezebben indul a motor, de ezt egyrészt a sűrűbb kenőolaj okozza, másrészt a hideg akkunak csökken az indítóképessége, de ezzel az akksi nem károsodik."