Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koccintós,vagy Dáridó?
Idén nem tudtam elmenni egyik összejövetelre sem. Remélem jövőre másként lesz.
Azért Csövinél a kannástablettás befigyel
De jó nektek.
Helyes. Csak tekerjél,jót tesz.

Egyébként én minden nap bringával járok dolgozn(ez ha csak melózni megyek 25km naponta de ez ritka)i,időjárástól független. Akkor marad csak otthon,ha leesik akkora hó,hogy nem tudok közlekedni vele. Ez kb 8-10 nap egy évben.
Sziasztok!
Dolgozóban a "kámáró" mellett
mer öreg vagy oszt tégedet mán nem néznek
Nekem nem tűnik fel Már azért nem akkora durranás, mint mikor megvettem mert év elején kijött az újabb típus. A cseréhez hozzá kéne tenni 4-5 millát, annyit meg nem ér, jó ez még.
Pár napon belül el is megyünk vele egy kis túrára, össz. kb. 1200 km. Lehet fel is kéne rakni a téli szettet, Alpok nem viccel.
Tényleg az. kényelmes is, megy is, és még beépített Brigi is van benne. Mikor voltunk Lacinál, bementünk a belfaluba sütizni. Hát valamivel jobban megnéznek a béjemvébe, mint a csodába.
Gyerek kérdezi az apját:
- Apu, mi az a lúdtalp?
- Nem tudom kisfiam, kérdezd meg a libától!
- Ali bá, mi az a lúdtalp?
bár ez meg hőre lassul
na jó van.
pl. lovasszekér
híjjál ha rája érsz, te kerítésmatador. ui.: nekem is van egy kerítés amit megkék csinálni
jó estét.
Olyan jármű mely olajat nem eszik nincs !
olyan van, hogy egész keveset, olyan van, hogy egy kis benzinnel vagy vízzel pótolja, és marad a szint úgyahogy. szerintem...
Helló! Szétment az fzr 500-asomba a feszültség szabályzó!
Szeretném megkérdezni hogy mitől mehetett szét és hogy van e ilyen valakinek mert vevő lennék rá! Fzr 600-é is ugyon ilyen!
A nagyobb probléma az, hogy a drága olajokat hamisítják és nem tudod megállapítani. Én azért álltam le a BMW LL04-ről, mert weben vettem egy pesti cégtől, és nem pont olyan volt, mint amit előtte a márkaképviseleten kaptam (kicsit más árnyalatú doboz címke, meg az olaj is) A Castrolt megbízhatóbb helyről kapom, és az a gyári ajánlottak közt van (LL04 koromszűrős TD)

Szóval lehet, hogy hamisat kaptál.
Apropó Catrol azok a hírek terjengtek h átvette valmi más cég a gyártását, és kívánnivalót hagy maga után.
Röhögtem egyet, és beleöntöttem a kocsikba.
Na most vagy az van h 2 kocsi egyszerre kezdte el enni a olajat,ami eddig egyetlen decit sem és a suzukira annyira nem is jellemző, vagy lehet benne valami.Ugyanis a 10 ezres esedékes csere alkalmával mindkettőből bő fél lityi hiányzott
Különös egybeesés lenne h a 150 ezer és a majd 300 ezres eddig olajfogyasztás mentes autó egyszerre csipegetni kezdené
Indulunk.
Ha meg a tank aljába van beépitve ahogy ábrus mondja biztos hogy nem jó oda másmilyen,vagy odakötjük madzaggal!
Értem én hogy mit mondasz,de te is tudod hogy most 1 ugyanolyan ac-t találni szinte lehetetlen,kérdeztem a busa fórumon is nem tudtak róla,nem szóltak semmit,Pl. a fékekre egyből jött a válasz,Az is más hogy olaj meg fékbetét,de ha neked is kimúlna teszem azt a generátorod te se kezdenél el szarakodni hogy jó teljesítményű de nem jó a felfogatása,ennek talán jó a felfog,de a vill. beköt,más stb....,de ma vagy holnap megnézem milyen az az ac,de a szerelő sem kezdő akkor tudta volna hogy lehet valamivel helyettesíteni,ha már ismerős,csak nem teszi át a fejemet.