Egyébként én minden nap bringával járok dolgozn(ez ha csak melózni megyek 25km naponta de ez ritka)i,időjárástól független. Akkor marad csak otthon,ha leesik akkora hó,hogy nem tudok közlekedni vele. Ez kb 8-10 nap egy évben.
Nekem nem tűnik fel Már azért nem akkora durranás, mint mikor megvettem mert év elején kijött az újabb típus. A cseréhez hozzá kéne tenni 4-5 millát, annyit meg nem ér, jó ez még.
Pár napon belül el is megyünk vele egy kis túrára, össz. kb. 1200 km. Lehet fel is kéne rakni a téli szettet, Alpok nem viccel.
Tényleg az. kényelmes is, megy is, és még beépített Brigi is van benne. Mikor voltunk Lacinál, bementünk a belfaluba sütizni. Hát valamivel jobban megnéznek a béjemvébe, mint a csodába.
Olyan jármű mely olajat nem eszik nincs !
olyan van, hogy egész keveset, olyan van, hogy egy kis benzinnel vagy vízzel pótolja, és marad a szint úgyahogy. szerintem...
Helló! Szétment az fzr 500-asomba a feszültség szabályzó!
Szeretném megkérdezni hogy mitől mehetett szét és hogy van e ilyen valakinek mert vevő lennék rá! Fzr 600-é is ugyon ilyen!
A nagyobb probléma az, hogy a drága olajokat hamisítják és nem tudod megállapítani. Én azért álltam le a BMW LL04-ről, mert weben vettem egy pesti cégtől, és nem pont olyan volt, mint amit előtte a márkaképviseleten kaptam (kicsit más árnyalatú doboz címke, meg az olaj is) A Castrolt megbízhatóbb helyről kapom, és az a gyári ajánlottak közt van (LL04 koromszűrős TD)
Apropó Catrol azok a hírek terjengtek h átvette valmi más cég a gyártását, és kívánnivalót hagy maga után.
Röhögtem egyet, és beleöntöttem a kocsikba.
Na most vagy az van h 2 kocsi egyszerre kezdte el enni a olajat,ami eddig egyetlen decit sem és a suzukira annyira nem is jellemző, vagy lehet benne valami.Ugyanis a 10 ezres esedékes csere alkalmával mindkettőből bő fél lityi hiányzott
Különös egybeesés lenne h a 150 ezer és a majd 300 ezres eddig olajfogyasztás mentes autó egyszerre csipegetni kezdené
Értem én hogy mit mondasz,de te is tudod hogy most 1 ugyanolyan ac-t találni szinte lehetetlen,kérdeztem a busa fórumon is nem tudtak róla,nem szóltak semmit,Pl. a fékekre egyből jött a válasz,Az is más hogy olaj meg fékbetét,de ha neked is kimúlna teszem azt a generátorod te se kezdenél el szarakodni hogy jó teljesítményű de nem jó a felfogatása,ennek talán jó a felfog,de a vill. beköt,más stb....,de ma vagy holnap megnézem milyen az az ac,de a szerelő sem kezdő akkor tudta volna hogy lehet valamivel helyettesíteni,ha már ismerős,csak nem teszi át a fejemet.
Egyébként én minden nap bringával járok dolgozn(ez ha csak melózni megyek 25km naponta de ez ritka)i,időjárástól független. Akkor marad csak otthon,ha leesik akkora hó,hogy nem tudok közlekedni vele. Ez kb 8-10 nap egy évben.
Pár napon belül el is megyünk vele egy kis túrára, össz. kb. 1200 km. Lehet fel is kéne rakni a téli szettet, Alpok nem viccel.
- Apu, mi az a lúdtalp?
- Nem tudom kisfiam, kérdezd meg a libától!
- Ali bá, mi az a lúdtalp?
pl. lovasszekér
olyan van, hogy egész keveset, olyan van, hogy egy kis benzinnel vagy vízzel pótolja, és marad a szint úgyahogy. szerintem...
Szeretném megkérdezni hogy mitől mehetett szét és hogy van e ilyen valakinek mert vevő lennék rá! Fzr 600-é is ugyon ilyen!
Szóval lehet, hogy hamisat kaptál.
Röhögtem egyet, és beleöntöttem a kocsikba.
Na most vagy az van h 2 kocsi egyszerre kezdte el enni a olajat,ami eddig egyetlen decit sem és a suzukira annyira nem is jellemző, vagy lehet benne valami.Ugyanis a 10 ezres esedékes csere alkalmával mindkettőből bő fél lityi hiányzott
Különös egybeesés lenne h a 150 ezer és a majd 300 ezres eddig olajfogyasztás mentes autó egyszerre csipegetni kezdené