Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is ömlik és lassan hó határon lesz mert 2 fok van
Szar idő van. Szakad az eső.
Jelenleg ez a legnagyobb baj ebben az országban. Senkinek nincs pénze szórakozni....Sajnos
mondjuk ez sem rossz vétel http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-6283285
Jó reggelt Uraim! Én most néztem ZX 9R 2000-es 40 e km,2 év müsz. vadi uj gumik,patika állapot,450,de lehet 400-ér is menne,nagyon kellett volna a lóvé a srácnak,mert visszahívott hogy kell e! Nagyon lenn vannak főleg a nagyobb motorok árai,nincs rájuk vevő,én megnéztem vagy 8-at abbol 4-en hivtak vissza hogy mi lesz!
Leviszem a kutyukot,majd jövök.
kb 120 a forgalomba helyezés. 220 körül jó buli lenne.
Jó reggelt!
Nem divat baszod! Ebben egy pillanat alatt lefagy a mancsod,mert belepárásodik,majd a menetszél lehűti. -5 környéke nem játék.

már 10 perc után sírva fakadnál,úgy fázna a kezed benne. Hidd el tudom miről beszélek,nem mondanám,ha nem így lenne. Volt idő, mikor nem csak dolgozni jártam bringával,hanem évente 20 000km körül mentem. Ez meg azt jelenti,hogy télen is menni kellett nem fél órát naponta.
220-ért el lehetne hozni szerintem és nem egy rossz motor...
Ez igen, ez fighter (homlokracsapós smiley). Legalább tudná mit árul....Nagy az isten állatkertje, mindig is tudtam.....

Ettől függetlenül, ennyit bőven ér..... Ha még beleszámolom azt is, hogy kifele járunk a szezonjából, akár még alku is beleférhet
hülye hozzá,az már látszik,nem tudja mit jelenet a streetfighter szó sem...újra van fújva a motor,nem biztos,hogy keres rajta,lehet csak kell neki a pénz...
Szevasztok !Ilyenkor csak arra lennék kiváncsi ,hogy vajon mennyiért sikerült megvennie külföldön hogy 255 ért gondolom hasszonal dobja tovább!Lehet ki kéne menni valahova motort venni?
nekem se tetszik a ződ szín
nem rossz csak ződ
jó reggelt,ez se rossz vétel:
zx9r
reggelt
Ugyanaz mint a 600-é,kicsit alá tervezték a japánok és idővel elfárad.Az enyémbe se volt jó,de csináltam egy izmosat helyette.Kérdezd meg a bajai súgómotor bontót,elvileg nekik van,de nem lesz olcsó.Az alkatrész topikban keresd őket.
mé nem biciklizel ilyen időben
Fákje