Ha nyugiba mennél vele csak azt vennéd észre hogy kényelmetlenebb és sokkal könnyebb mint a fré,meg egy kicsit erősebb,az igazi különbségek nagyobb temponál jönnek ki
Gondolom,hogy legalább 2x gyorsabb mint a 25 éves Frém,de most nem is erre gondoltam. Fékek üléspozició,barátságosabb tartományban hogy viselkedhet,mondjuk túratempóban.
Szevasztok! szép motorozó idő van,hajrá mindenki! Rajtam még mindig fog az átok,kimegyek 1 kicsit saraskodni a cagivával,húzom neki vagy fél órán át,visszaérek a ház elé,megáll! gyertya ki,nincs szikra ,mérgemben átültem a quadra,megforgattam szegényt az aszfalton vagy 30-szor,még jó hogy ő megy!Nem tudom mikor lesz már vége ennek a pech szériának,de már ott tartok hogy elmegyek valami javasasszonyhoz vagy boszorkához hogy vegye le rólam az átkot,vagy legalább mondja meg ki átkozott el,majd én ellátom a baját A fréről nem tudok újat,szerdán még nem volt levéve a heng. fej,azóta nem beszéltem vele,volt más dolgom is,határidős melóm volt,dolgoztunk egész héten,ma végeztünk 11 órára.
Tegnap este megpucoltam a gyertyát és megyen megint csak az a gond hogy alig volt rajta szmötyi Béla meg még pihen nincs kedvem összerakni ráér tavaszig meg még jövőhét végéig meló van.
Nem száguldozni,csak úgy nyugiba.
Futottam egy 30km Pécs-Orfű-Pécs,hát csuda jó volt. Szuper az idő!