Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan nincs barátom ,ha a fene fenét eszik is a motoroknak menniük kell télen nyáron,pénz ékszer átok nem számít
Ha nyugiba mennél vele csak azt vennéd észre hogy kényelmetlenebb és sokkal könnyebb mint a fré,meg egy kicsit erősebb,az igazi különbségek nagyobb temponál jönnek ki
még 28 perce és ha nem licitál senki,akkor van 76 euróért egy leo vince sbk rendszerem
Gondolom,hogy legalább 2x gyorsabb mint a 25 éves Frém,de most nem is erre gondoltam. Fékek üléspozició,barátságosabb tartományban hogy viselkedhet,mondjuk túratempóban.
Sanyi menj a tieddel 1 keményét és azt szorozd meg 2vel
Az előbb volt itt egy 990-es KTM. Szép.
Lehet ez egy jel,hogy hagyd abba idénre a motorozást
Remélem a kamerán látszik majd mi volt.
Közös garázsotok van?
Ellopták a két jobbik pár bőrkesztyűmet a garázsból!
gurultam az előbb egy jót,felénk nagyon szép motoros idő van!
Szevasztok! szép motorozó idő van,hajrá mindenki! Rajtam még mindig fog az átok,kimegyek 1 kicsit saraskodni a cagivával,húzom neki vagy fél órán át,visszaérek a ház elé,megáll! gyertya ki,nincs szikra ,mérgemben átültem a quadra,megforgattam szegényt az aszfalton vagy 30-szor,még jó hogy ő megy!Nem tudom mikor lesz már vége ennek a pech szériának,de már ott tartok hogy elmegyek valami javasasszonyhoz vagy boszorkához hogy vegye le rólam az átkot,vagy legalább mondja meg ki átkozott el,majd én ellátom a baját A fréről nem tudok újat,szerdán még nem volt levéve a heng. fej,azóta nem beszéltem vele,volt más dolgom is,határidős melóm volt,dolgoztunk egész héten,ma végeztünk 11 órára.
Tegnap este megpucoltam a gyertyát és megyen megint csak az a gond hogy alig volt rajta szmötyi Béla meg még pihen nincs kedvem összerakni ráér tavaszig meg még jövőhét végéig meló van.
Mi inkább a száraz borokat kedveljük,édeskés fehéret halas kaja mellé szoktunk iszogatni
kisfrével mi újság? Miért háromhengerezik? Béla hogy áll?
Sziasztok!

Futottam egy 30km Pécs-Orfű-Pécs,hát csuda jó volt. Szuper az idő!
Megyek termelek valamit mert olyan szépen süt a nap.
Elvitték a cuccost.
Még az is lehet hogy fogynék is pár kilót a természet közelségétől és a testmozgástól.
Pedig szerintem elstrandolgatnánk ott.