Szia!
Köszi az extra gyors választ!
Itt van a felújítókészlet.
Ezzel csak az a bibi, hogy csak a görgők vannak meg és általában a szabadonfutó kopás viszi magával a két futópályát is amit összezár. Tehát egyben kellene cserélni, de a bontottnál meg ott a kockázat, hogy milyen állapotú...nem tudom...
A hfej tömítést mindenképp kalkuláltam, az azért alap. A többi tömítés szétszedéskor egyben marad ezek szerint?
Az átnézés is természetesen meglesz, de ezek szerint nincs kifejezett betegsége amit érdemes cserélni? Leszopom magam ha összerakom és 1-2ekm után megint kijön valami ami miatt szedhetem megint szét!
Köszi!
Szia igen darabokra kell szedni megaszopás, mert a hengersort is le kell szedni hozzá nézz be a fotóimhoz látod hogy váltócserémhez is darabokra kellett kapni. Azt hogy lehet e felújítót kapni hozzá fogalmam sincs. A tömítéskészletről annyit hogy a hengerfejtömítést mindenféleképpen cseréld ki athena gyárt ilyet és az jó nem kell a fullos tömítéskészletet megvenni. ebayről kb14-18e ft a hengerfej tömi. ha már szétkapod darabokra akkor megéri a csapágyakat szimeringeket átnézni vízcső, vízpumpa, lánckerék, váltótengely, stb stb
Sziasztok!
Nem jártam még erre, de most szükségem lenne egy kis hozzáértő tanácsra. Motorokat szerelgetek és került hozzám egy FZR 1000 (1992) szabadonfutó hibával. Első ránézésre úgy látom, hogy megaszopás kategória, mert szét kell szedni hozzá az egész blokkot. Így van?
Nos ha így van, akkor ez hozza magával a következő kérdéseket:
- lehet kapni ebay-en szabadonfutó felújító készletet. Van ezzel tapasztalat, érdemes?
- ha már szét lesz szedve a blokk, vannak olyan típushibák amire oda kell figyelni, esetleg mindenképp kicserélni?
- igényli a teljes tömítéskészletet vagy összeszerelhető a régi tömítésekkel? Van jó minőségű utángyártott hozzéá vagy gyárit?
Köszi minden segítő választ!
üdv,
Az adatlapomon van email. Küldesz róla képet és árat? Meg egy telefonszámot!
Köszi!