28-án döntöttük el, hogy elmegyünk, 30-án reggel elindultunk
neten lehet szállást foglalni 10 perc alatt, és lastminutban 1/2-2/3 ár. Olcsóbb szállások 30 körül is vannak, 2fő/2éj, reggelivel.
A km az nem kevés, szép alpesi tájak meg a Duna völgy az tőletek is min. 4-500km (de ha lecsapolod a buszt, akkor nem is kell kint tankolni, oda-vissza megjárod majdnem )
Ja, szasztok, hazaértem, reggel még itt csapattam... kész paradicsom, nyáron. Az út a Dunától fel 1200m-re, majd le, tükör minőségű, a kanyarokban döntve aszfaltozva autóval is nagyon jó volt, 60-80-akat toltam rajta, de volt, hogy utolért egy-egy helyi quattro Audival
Nem a saját portékámat védendő írtam, mert az XJ sem eszik keveset..mondjuk közel sem ennyit
Az oldalidom meg véd is meg nem is. Esőben akár farmerban is tudok motorozni, mert a lábam száraz marad teljesen, viszont hidegben ha csak farmerban szeretnék beugrani a városba akkor itt is elkél a neoprén térdmelegítő, mert a térdet valahogy mégis éri a szél, mert nem olyan terebélyes az idom, hogy mögé el lehessen bújni teljesen a lábaknak
neten lehet szállást foglalni 10 perc alatt, és lastminutban 1/2-2/3 ár. Olcsóbb szállások 30 körül is vannak, 2fő/2éj, reggelivel.
A km az nem kevés, szép alpesi tájak meg a Duna völgy az tőletek is min. 4-500km (de ha lecsapolod a buszt, akkor nem is kell kint tankolni, oda-vissza megjárod majdnem