Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

28-án döntöttük el, hogy elmegyünk, 30-án reggel elindultunk
neten lehet szállást foglalni 10 perc alatt, és lastminutban 1/2-2/3 ár. Olcsóbb szállások 30 körül is vannak, 2fő/2éj, reggelivel.
A km az nem kevés, szép alpesi tájak meg a Duna völgy az tőletek is min. 4-500km (de ha lecsapolod a buszt, akkor nem is kell kint tankolni, oda-vissza megjárod majdnem )
Tök jó lehetett. Szívesen megnézném.
Az tegnap reggeli - nem látszott a folyó a ködtől. Pont olyan volt, mint a repcsiből kinézve pedig csak 400m magasan voltunk.
9-es kép az nagyon tetszik,gyönyörű helyen voltatok!
Mariazell, és attól északra a Duna parton egy szállóban laktunk.
Itt pár kép, ha érdekel valakit.
Szia Laci!

Merre is jártál?
Ja, szasztok, hazaértem, reggel még itt csapattam... kész paradicsom, nyáron. Az út a Dunától fel 1200m-re, majd le, tükör minőségű, a kanyarokban döntve aszfaltozva autóval is nagyon jó volt, 60-80-akat toltam rajta, de volt, hogy utolért egy-egy helyi quattro Audival
Ezt hogy lehet 1 napon említeni a BMW-vel? Tök elavult konstrukció.
Ez?
olyan nekem való
Sanyi,azt mondja itt a Katim,hogy Vicusnak is úgy áll a haja mint neki.
Ez ha jo a futoműve megéri,de vigyáznék vele mert már mind a 2 oldalán csúszott
Az a lényeg hogy a cicuska előtt" MESTER" legyél
Szevasztok! a busán telo szimering csere,várjuk az ac-t,a frét még nem szedte szét teljesen a haver,de azt mondja hengerfej gyanus.
"Nem a saját ......." Gondoltam. Épp ezért vicc volt.
Egyébként tőled (is) mint rengetegkilométeres túrázótól minden infót szívesen veszek.
Nem a saját portékámat védendő írtam, mert az XJ sem eszik keveset..mondjuk közel sem ennyit

Az oldalidom meg véd is meg nem is. Esőben akár farmerban is tudok motorozni, mert a lábam száraz marad teljesen, viszont hidegben ha csak farmerban szeretnék beugrani a városba akkor itt is elkél a neoprén térdmelegítő, mert a térdet valahogy mégis éri a szél, mert nem olyan terebélyes az idom, hogy mögé el lehessen bújni teljesen a lábaknak
Szépnek szép de 140 felett leszed róla a szél.
Szép hagyományos túra forma.
Nekem ez is tetszik. Gondolom ezek az xj-ből lettek.

Pedig olyan Fj a blokk ránézésre