Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép hely. Asszem tudnám élvezni.
http://www.youtube.com/watch?f...!
Ezt a Varga Pincészetet ismerem olcsó kategóriás, de iható borokat csinálnak. Konkrétan ezt a töpszlit nem láttam még, de többféle vörösét ittam már.
Ez is nagyon finom és nem drága.
Hú, ez kéne! Gyerekkoromban mennyit nézegettem ezt a motor, egyik kedvencem volt... Szopatnék mindenkit vele. Azt hiszem volt ez rendőr motor is.
4000 körül már van normális, ezeöccázé olyat kapsz, ami hamis (nem fagyott szőlőből van, hanem felcukrozzák)
De ha kedveled az édeset, akkor inkább sárga muskotály, szamorodni, vagy aszú (de az már húzós tud lenni)
nekem ez a kedvencem, gyakran iszom (évente 1-et )
Vicus mondta,hogy nagyon finom,és iszonyat drága.
Jég bort még nem ittam,de ami késik nem múlik!
Azért ez sem kutya!

Bár benne van a korban rendesen.
Én most kaptam egy üveg 55 fokos barack pálinkát, meg egy üveg jég bort vagy mit. Az rendesen olyan mintha szőlőt innál alkoholosan. Desszert bor nagyon édes és iszonyat finom.
2 ütemű öccáz - azok voltak a szép idők, nem a mai szintetikus üzletszagú színház
1997-es Honda NSR500, V4-es 2ütemű vízhűtéses motor
187 lóerő / 12.000 fordulatnál.Ez az erőforrás egy mindössze 130kg összsúlyú motorban teljesített szolgálatot.
Az érzés amit ez nyújt felbecsülhetetlen.Minden másra ott a Master card
Van egy barátom,a szekszárdi pincészetnél borász. Na neki aztán van finom vörösbora! Ha 1x itt leszel több napig,akkor megkóstoljuk.
Azt nagyon jól teszitek a vörösbor vérré válik
Én fehéret szoktam iszogatni esténként, persze nem mindig. Vöröset ritkábban, jobbára, ha jön valaki.
Szeretem a régebbi zenéket. A KFT-től a Volvo című szerzemény a kedvencem.
Lacikám! Mi minden hétvégén megiszunk egy üveg vörösbort a Vicussal. Úgy hogy ez a kép friss.
Egészségedre
már megint borozol? Ez új kép, vagy a régit rakod be néha?

Ui: én épp ezt hallgatom
Egészségedre Lacikám!
Kedvelem a muzsikájukat.