Ha teheted ezrest vegyél,nagyobb géppel mindig lehet lassan menni,még kicsivel nem nagyon tudsz gyorsan menni.Én az idén 10000-et toltam a frébe,abból 4000-et az asszonnyal / 70 kg én 80/ olyan könnyedén ment fel a kékesre is mint a huzat,nem kell forgatni.és max 140 utazónál 6 litert evett 2 személlyel,de ha húztam neki 2 személlyel volt ahol 180-190-et akkor is megállt 7,5-nél.1 személy zavarkeltés az uton 8.5-9l de itt 200 fölötti tempok vannak meg teligázas gyorsítások,stb...
Igazándiból az Fzr-Yzf család egyszemélyes gyalogkakukknak készült,előnyben van a sebesség a kényelem és kedvező fogyasztás helyett.A hatszázas erősebb,gyorsabb,de ez sem igazi túragép,nyomatékcsúcsa 8000-felett van,tehát utassal csomaggal Kékestetőre bizony pörgetni kell,és akkor jóval normán felül szürcsöl majd benzint is.Én ugyan 500-al másztam meg a Kékest,de nem neki való,ha igazán túrázni akarsz (hegyre is),akkor nyomatékosabb gépet javaslok.Ha sornégy kell,akkor Bandit család,vagy Fz-k Yamahától.Vagy ebben az árban lehet kapni ezrest is.
Láttad a tank tetején a horpadást? Attól félek több munka lenne vele mint a GW-vel.
Rózsaszín zokni? Kerüld el Andit,mert rendezni fog neked egy kis svédtornát!
Új korában különlegesség volt és méregdrága, most meg szégyenszemre már senkinek sem kell. (ha bírnám a sportgépeket és fiatalabb lennék akkor esküszöm hogy elhoznám 350-be)
A szili száj meg.....ra jó
Szép napot mindenkinek!
Szerelő idő van!
http://youtu.be/AJBycnafu0I
Ha nem zokni akkor mi az?
Rózsaszín zokni?