Az az igazság a mostani motorom se egy tök túra gép. Nekem ez a spoileres történet tetszik. ÉS ráérek vigyázzban ülni majd 40-50évesen valami gépen. És azért mert nem tépem szét a bajszát (200al vagy felette) attól még nem jelenti azt hogy nem használom ki a gépet. V2-vel mentem már és tetszik. De nem az én világom. Nekem sor 4 kell ezt a hangot élmény más nem adja meg. Én olyan 160 ig szoktam menni vele mert itt az utak nem a legidéálisabbak. Bár a 8ason lehet csavarni neki.
De már ez az autó macska egér játék is néha rám jön. De nekem az ereje előzéshez kell meg arra hogy a 2. személyt ne vegye annyira észre! Na megyek aludni köszönöm szépen az infókat. Majd még vissza nézek ha nem gond! Minden esetre hasznosak voltak az infók köszönöm!
Esetleg nincs köztetek valaki aki Veszprém környékéről van?
Sziasztok jó éjt
Ha leginkább túrázgatnál, nem állatkocc, akkor minek sportmotor? Fekvős, pörgős, alul semmi nyomaték (600nál)... ááááá.
Jobb lenne egy egyenesebben ülős, túrásabb, akár 2 hengeres is, Yamaha TDM vagy XJ vagy FZ (Fazer)
Még annyi ehhez hogy az olajkályhák (Suzuki GSF/GSX) is jók és nagyon hosszú életűek de azoknál erre fokozottan kell figyelni mert ott több mint 5L olajat kell felfűteni üzemi hőfokra, az meg főleg hűvösebb időben tovább tart. (de sajnos általában mindig akad egy barom a tulajdonosi láncban aki csak kitolta a garázsból és már tépte is fel a pillangószelepeket az utcán, megfeledkezve erről a nem elhanyagolható apróságról)
A barlangi medvének elmondtam hogy cserélje meg a két trafót kábelestől és figyelni kell hogy átmegy-e a sz@rakodás egy másik hengerre. Ha igen akkor pipa vagy gy.kábel esetleg trafó gond van.
Nos Kutya ismerősöm rengeteget túrázott asszonyostól-komplett háztartásostól a ZZR600-assal és elvitte őket mindenhova. Azért váltott egy kicsit nagyobbra (ZZR1400) mert a hosszú hágókon dolgozni kellett az előbbre jutásért míg a "nagyok" a jobb csuklóval intéztek mindent. ZZR (a Thündérke kb ugyanezt tudja)
Köszönöm szépen a linket! Tetszik nagyon... Főleg a formálya... Már csak párszáz ezer választ el tőle... De mindenképp el gondolkoztat. Mert most még ki tudnék szálni az én gépemből úgy hogy nem bukok sokat!
Miért nevetnénk ki? (nem muszáj mindenkinek mindent tudni ) http://www.motorcyclespecs.co....
Fullszintit felesleges bele tenni, jó bele a 10w40-es ásványi vagy félszintetikus. Ha sokat mész vele nyáron nagy melegben városban vagy húzod neki keményen, akkor mehet bele 20w50-es.
Egyébként a tartósság lényege az hogy várd meg amíg az olaj felmelegszik és csak utána kezdd el nagyobb fordulaton hajtani. (akkor már lehet, nem árt neki)
Azzal szokták tönkretenni őket(is) hogy indítás után hidegen hajtani kezdik és ilyenkor még a kenési rendszer nem tudja teljesen ellátni a feladatát és fokozott kopás lesz a csúszó felületeken. Ha ezt betartják akkor 100e km után is gond nélkül továbbhasználható nagyjavítás nélkül.
Na igen ez ismerős! Rf-emen van doboz. bár csak hátul 1. De a 400as után szerintem ez szépen fel fog menni nekem minden hol. Meg akikkel szoktam menni 600as gépek vannak nagy részt... Bár ez a kör elég kicsi! Környéken elég kevés motorosba futottam bele akinek a túra nem arról szól hogy 180al átszeljük az országot...
Sok lovém lenne és nem számítana akko Kawasaki ZZR1400 az új ültem rajta nyílt napon hát csoda egy gép. Fura is volt mert nehezebb mint a mostani motrom de a súly elosztása olyan volt hogy nem is éreztem mennyire nehéz.
Jó éjt.
De már ez az autó macska egér játék is néha rám jön. De nekem az ereje előzéshez kell meg arra hogy a 2. személyt ne vegye annyira észre! Na megyek aludni köszönöm szépen az infókat. Majd még vissza nézek ha nem gond! Minden esetre hasznosak voltak az infók köszönöm!
Esetleg nincs köztetek valaki aki Veszprém környékéről van?
Sziasztok jó éjt
http://totalbike.hu/magazin/2012/11/04/ellensegem_a_rozsda/
2. Azok NEM zoknik!
Jobb lenne egy egyenesebben ülős, túrásabb, akár 2 hengeres is, Yamaha TDM vagy XJ vagy FZ (Fazer)
ZZR (a Thündérke kb ugyanezt tudja)
http://www.motorcyclespecs.co....
Fullszintit felesleges bele tenni, jó bele a 10w40-es ásványi vagy félszintetikus. Ha sokat mész vele nyáron nagy melegben városban vagy húzod neki keményen, akkor mehet bele 20w50-es.
Egyébként a tartósság lényege az hogy várd meg amíg az olaj felmelegszik és csak utána kezdd el nagyobb fordulaton hajtani. (akkor már lehet, nem árt neki)
Azzal szokták tönkretenni őket(is) hogy indítás után hidegen hajtani kezdik és ilyenkor még a kenési rendszer nem tudja teljesen ellátni a feladatát és fokozott kopás lesz a csúszó felületeken. Ha ezt betartják akkor 100e km után is gond nélkül továbbhasználható nagyjavítás nélkül.
Sok lovém lenne és nem számítana akko Kawasaki ZZR1400 az új ültem rajta nyílt napon hát csoda egy gép. Fura is volt mert nehezebb mint a mostani motrom de a súly elosztása olyan volt hogy nem is éreztem mennyire nehéz.