Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt !
Köszönöm.
Nem fáj,nem érzek semmit. Csak egy dudor van,ami eddig nem volt. Futás után vettem észre.
jobbulást.
bazze hát szurkolok és jobbulást
Lágyék. Elrepedt a hasfal,vagy ilyesmit magyarázott az Árpi.
nabaker. miféle?
Nekem marad a vas.
Basszus,sévem van,meg kell operálni. Szerdán megyek időpontért. Ma mutattam meg a háziorvosomnak,aki jó barátom. Ő szerzett egy doklt aki megszereli a dolgot. Kicsit tartok tőle.
minek?
(holnap reggel én is megyek, megbeszélem a dokival mikor kapja ki a lábamból a vasat)
Na mi a baj Papa?
Megint be kell mennem a kórházba.
Amúgy is az életem aktív 50 % a lassan oda van
sziasztok!
A szivecske?
Na pont erről van nagybaszó . Nem akarok sokáig töprengeni.
Ha pár évvel korábban kezdem a maszekfényezgetést,ha lett volna bátorságom...
A lemezbódémat lassan kezdem kinőni,a két munkahely együtt sok meló.
Egyenlőre külön külön kevés lé.
Csak most megint itt van az h ebben a nagy pénztelenségben merjen e az ember valamibe kezdeni.
Pár éve a fényező munkahelyemen 1000 nm es udvar mellett az utcán tároltuk a kocsikat helyhiány miatt , dolgoztunk 6an-7en
Most 2-en 3an vannak és nem is biztos h dolgoznak minden nap
Hol van a pénz ha senkinél sincs
Azt el is felejtettem mondani, hogy értelmes dolgokkal is újítottam
Ez a kérdés mindenki fejecskélyében motoszkál.Én 20 évnyi töprengés és látott példák után arra jöttem rá hogy komolyabb pénzeket alkalmazottként nem lehet keresni / kiv. maneger stb../normál szakmákban csak ha átmész maszekba,jó az eleje kicsit nehéz és rizikos,sokat kell melózni,de aztán egyre könnyebb és több a lóvé.Mondjuk nagyon észen kell lenni és sokszor összeszorított fogakkal csinálja az ember de a SZABADSÁG és az anyagi függetlenség " jólét" sok mindenért kárpótol.
Talán egy BMW S 1000 RR-t...