Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanya, biztos mondta a haverod, de a sérvnek a futás kimondottan káros - sőt valszeg az segített kialakulni

Különben is a mi korunkban max. sakk vagy curling
már ha én Laci, akkor nem tudom, eddig még nem is hallottam ilyenről, a barátomtól (gugli) kérdeztem meg, mi ez 1általán
Ha jól látom, akkor ez 1 Mac-en futó Linux, minek ez neked?
Atosz, sztem egészen rossz következtetéseket vontál le... remélem, nem a saját károdon fogsz rájönni.
Nekem nem kellett 20 év, csak 3 (alkalmazott műszerészként eltöltve) aztán irány a privát szféra, 91-ben. Eleinte minden úgy volt, ahogy írtad (rizikós, sok meló, több lóvé, észen kell lenni, összeszorított fogak, SZABADSÁG - arra a 4 órára, ami maradt a napból )
Aztán fordul a világ, kinyílik a NET, ezzel együtt pár buzi zsidó bankár amerikából válságba taszítja a világot, és te azt látod, hogy a 15 év alatt felépített céged vegetál... Úgyhogy ez se habostorta.

Egy megoldás van: tanulni kell. Egy művelt, magasan képzett szakember mindig megtalálja a helyét, alkalmazva vagy privátban, szinte mind1. Én ERRE jöttem rá 20 év után

Vagy ott a politikai pálya, de azt is korán kell kezdeni, és későn tejel, vagy a bűnözői, az azonnal fizet, de kell szeretni hozzá az análszexet, különben nyűgös lehet.
Laci yelow dog 6.2 honnan tudnék letölteni? google nem segít ami lenne nem seedeli senki
Ez is teljesen jó.
nem tudtam még akkor hajtás van de megnézem mingyá
Ugyan baromira utálja mindenki és nagyon unalmas is de hasznos tud lenni ha esetleg nézeteltérésünk támadna valakivel. (szavatosság,garancia,szomszéd faága átlóg hozzám,átqrtakaboltban,hayabusafitnessz-hazatolás által,stb.)
Láncteszt?
tegnap reggel 4:20 óta fentvagyok éjjel 1 kor lett vége és még bontják a díszletet
Nekem 12-évesen operálták,nem nagy ügy,csak ne remegjen a doki keze.
Ilyen volt nekem is
ez egy vén e46-os valami fiatalabbat kőő nézni
pédául:
Te ezt meglátja Vicus letépi a himbilimbit