Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eztet tolom mostan most a drifftet gyakorolgatom
Ps3 granturismo 5
http://youtu.be/kd0v3dY7LBw
nem nekem is 2 szemüs van de ez má évek óta
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tény ami jól működik azt nem kéne zargatni. De eladásnál megnehezíti a dolgot.Meg sajna hasidom ide vagy oda teljes könnyedséggel látható a szám.Bár rendőr nem nagyon állított meg eddig.Félve hozzá teszem nem is állnék meg! :D :D További Szép estét!
szeva
szevasztok

(csak nekem van 2 szemüveges smile?)
nebasz Ez mék játék? hol tart már a teknika... én még emlékszem mikor erre izgultam, mert milyenkurvajójáték, és a grafika
http://youtu.be/TxANYMqd8cY
Sziasztok!
Ha figyelmesen olvastad akkor láttad hogy elkopott az egyik váltótengelyen valamelyik hézagoló alátét.
Az olajkör úgy néz ki (pl: az FZR-nél is) hogy az olajteknőből szívja az olajszivattyú egy szúnyoghálószerű fémhálón (durva előszűrő) majd a szivattyún áthaladva megy az olajszűrőn át az olajkörbe mindenfelé a szűrt olaj.
Itt a srácnak a hézagoló alátét finom fémpora szépen megeszegette az olajszivattyú illesztett felületeit amit a szivattyú alacsonyabb olajnyomással hálált meg. (írta hogy megdöglött az olajszivattyú is)
Az alacsonyabb olajnyomás miatt a lég-olajos blokk hűtése sem volt a helyzet magaslatán így a forróbb olaj már nem nyújtott elég hűtést-kenést a csapágyaknak sem amik el is koptak ettől.
Pedig a következő választásom a nagybandi lett volna,de ez megijesztett.Ha egy sima hézagoló lemez eltörik,akkor mi jöhet még. .
Arra kívántam utalni ezzel hogy ritkán látni egy motornál új korától ennyire részletesen vezetett javítási listát ami megmutatja hogy kb mennyi időre lehet tervezni az egyes alkatrészek cseréjét úgy, hogy az eléggé használva is volt. Hogy nem volt szerencséje a váltóval az elég sajnálatos, mert még nagyon sokáig elmehetett volna neki az olajkályha.
Jó, egyszer-kétszer elmegy de ezzel a lánccal ne csinálj belőle rendszert. Ugyan 532ZLV de eléggé meg van nyúlva már, nehogy baj legyen belőle.
Vazze most már ténleg szemüveget kell csináltatni olvasáshoz
majdnem. a felső igazi az alsó 1 játék képe
Kerékanyák pirosak!
Ezt bármelyik modern japán nagyköbcentis megcsinálja ha csak turázgatnak vele és megfelelően karbantartják.
Egy szép kulturált elindulás. Mióta nálam van még nem forgattam meg, gondoltam egyik utolsó szép este egyszer megindulok vele, csak nem lesz baj.
Ádám tesztel.
Jó az étvágya,nem válogatós.
Tudnám mire használni de ha elmondom akkor meg kell hogy öljelek titeket
Mentem dolgoz