Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól köszi, még egyben

Mizujs?

Jól vagytok?
Nagyon nehéz emberek.
ez beteg
Tegnap meg jött egy mél hogy:
-Megvan még a teló?
-Meg.
-Autócsere nem érdekel?
-Érdekel de csak 500 SEC Merci kabrió.
-Mert lenne egy Mazdám.
-Kabrió?
-Nem írt vissza úgyhogy gondolom most flexeli a tetejét.
Helyes! Pont erre gondoltam én is.

Szegény Gida!
szeretlek apa

Én csak azt mondtam hogy tetszik
Sziasztok!
sikiccs ha kő, oszt postázom. (gida is had éljék valamiből )
Köszi Tamás!
Ki ne találd már, hogy egy vadiúj szalonból kitolt ducati kevésbé megbízható, mint egy őskövület'cicaszemű'buzililafelnis gány...
Ma felhívott egy vakegér az Öhlins teló miatt hogy neki kéne de számítsam be a régi rugóstagját 45e-be. (valami Kawasakiba kéne neki)
Mondom neki hogy én nem Központi Rugóstag Kereskedést üzemeltetek csak van egy ami eladó, így nem tudok mi kezdeni az övével. Erre bedobja hogy jó lesz az még valamire tegyem csak el, el lehet azt adni sokért ha megcsináltatom.
Wáááát?
Kicsit olajos a szára de semmi baja. De jobban járok vele mint az Öhlinssel mert ez nem valami utángyártott fos hanem egy gyári teló.
-Tényleg?
-Tényleg. Nézd meg hogy mennyibe kerül egy gyári Kawa rugóstag és rájössz.
-Jó,te meg nézd meg egy Öhlins forgalmazónál hogy mennyi egy ilyen utángyártott fos.
-De ne az új árát nézd mert az már nem új!
-Miért, a tiéd az? De mondom hogy nem kell!
-Nézzed már meg az íbéjen hogy mennyiért mennek a telók!
-Épp most járt le 25 ajánlattal egy külső előfeszítős ilyen mint ez 402 Euroért. Adjam a linket?
-És egy Samsung mobil nem érdekel esetleg?
úúú. eről jut eszembe, hogy valamit elfelejtettem.
Én azért igénybe veszem a posta szolgáltatásait. Nem értek hasonló dolgok,viszont a GLS-el voltak gondjaim. Rendeltem versenykerekeket a bringámhoz még anno.Egy hét alatt jött meg a 24 óra helyettverseny után ért ide. Simán visszaküldtem,mert meg kellett vennem másik boltban 15 ropival drágábban.

Azóta csak akkor veszek igénybe csomagküldést,ha ráér.

A Gida jutott eszembe....
Mi lehet potival? (és egy rakás mással?)
Az a szopás,hogy a dell-nek ilyen a garija az első év után ilyen...egy ismerősömön keresztül vettem Áfa nélkül,a gari papírját meg valami debreceni cég állította ki...
És sokszor részegek is!