Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lágyék sérv
A busát most vittem vissza a szerelőhöz ezzel a rohadt kontakthibával!
Jó Napot Uraim!Fel a fejjel Sanyi,bátorság!Mire műtenek? Az enyém 600 km-en evett 3 decit mielőtt beteg lett,de pont olajcsere előtt állt,6000 volt az olajban,jó hig lehetett,lehet az is közrejátszott hogy beadta a kulcsot Még most se tudom mi a baja,a szerelő beteg volt 1,5-2 hétig valami virus vagy mi a korság majd most kezd belendülni
Kedden bicsak.
Na mit mondott a doki?
Most végeztem az orvosoknál. Voltam laborban ekg,meg persze a sebésszel is beszéltem,még az altatóorvos van vissza,de az hétfő reggel. Kedden műtenek.
Az enyém sem eszi az olajat,nem kamu duma.
Ez nem exup,az az olajfaló,vagy az sem. A széthajtott szarok eszik az olajat. A Tiéd is ette? Mert akkor jól átbasztak vele.
Sziasztok!
Ez is szép,gyári állapotban van.
Ok köszi! Végre egy nyom. Bárhol kérdeztem csak néztek rám hülyén.
Nekem meg nem kűtté ajtót. Vagy csak nem kaptam meg? mert még mindig napi 30-40 emilt kapok, és a szűrőm lehet, kidob jót is.
keresd a Delta Kft-t Kecskeméten,az Ő termékük,"Napsugár " a fantázia neve
Tömítést nem tudsz az ajtómba szerezni? Olyan nútos kellene...Ilyen az ajtó ezt biztos ismered:
inkább szerezzetek nekem Ncore meghívót és én is terjesztem ezt az igét
kamu duma gyerekek
Enyém nem eszik egy tapottat sem. Igaz nem is húzom neki.
De mutass 23-24 éves gyári állapotú motort ami szerinted olcsó és megéri az árát.
Pedig a találkozón volt pár ember és találkoztál velük
Az enyém 5000 km-alatt eszik 5dl-t. Igaz ki vannak cserélve a szelepszár szimmik,de előtte is kb.ennyi volt. .
én nem ezt tapasztaltam,1000 km-enként 1.2-1.3 liter
+ az enyém szét volt bontva,nem volt ki a bele a blokknak...
sőt!rajtad kívül nem találkoztam olyannal,akinek ilyen minimális olajfogyása lett volna
Hát ha 6000km alatt eszik 5dl akkor lehet rá mondani hogy olajfaló? Törődés kérdése.
persze,igazad van,amúgy nem ért többet 150-nél,csak meg voltam indulva
de,ha megnézed miket lehet kapni,mennyiért,akkor rájössz,hogy egy olajfaló,23-24 éves motor, nem ér 300-at...
ez csak az én véleményem,de a szerelem,az szerelem
Te megint 1 nepper szemével nézed a dolgot szokj le erről.