Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyit ér meg neked?
Olaj: enyém se eszi, csak ha 6000 fölé forgatom. Tehát ki-hogy hajtja, attól is függ. Sportmotornál (nagy fordulat) természetes a fogyás.
Nutriázni, kurvázni, vagy kutyázni? Nem 1értelmű...
Megyek kutryázni,majd jövök.
Tavasszal majd szervezünk valamit ide le. Megnézzük együtt a tv tornyot megint!
de szép kanyarok vannak ott
Nem baszhatom el a jogsimat,ebből élünk. Meg aztán nem izgat különösebben a sebesség,kanyarogni meg lehet ésszel is,és a környékünkön van bőven.
Én az ETZ-vel többel jártam Neked sokáig el fog tartani a fré.
Én még 4500-ig se szoktam. 90-100 között használom
Én nem téptem agyba főbe,volt hajtva keményen,de pl. 10000 fölé nagyon ritkán forgattam!
Sztem nincs annak nagy baja. Még mindig azt mondom,túlfolyt a karbi,és azért állt le a henger.
Én főleg most a vége felé vettem észre hogy egyre jobban eszi,lehet hogy a probléma előjele is lehetett,meg az olaj is higult,mondjuk halvány fogalmam sincs milyen állapotban lehet a blokk belüröl.de ment mint a mérgezett egér!
Frézi lemosva,levaxolva,gumiápolóval lekenve a kerék,láncspray-vel befújva a lánc,akksi teljesen feltöltve, kivéve. Várja a melegebbet.
Az nem olyan vészes az öcsémnek is volt vagy 15 éve,rutinműtét.
Ha használja akkor sem eszi.
gondolom te se lassan mentél vele
Te figyú má 1 nem kamuzok kamuzunk azért mert 1 hitetlen Jóska vagy azért nem kell azt hinni hogy hazudozunk itt össze vissza. Én a száraz tényeket mondom normál használatnál ennyi mert te gyilkolod orrba szájba és ennyit eszik az a te problémád és nem kell általánosítani az 1 literes olajfogyasztást.
végre valaki,aki nem kamuzik magának
aki nem használja,annak nem eszi...a garázsban nekem se fogyasztotta
szorítok papa
Ez a motor már több mint 1 éve eladó...
Az enyémet még meg se hirdették mikor ez már fönt volt...