Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igaz,mégis az enyém az erősebb. .
Egyébként szép a gép és sok balesetmentes km-t kívánunk hozzá.
Mi itt a nagyszüleikkel nyomulunk (jó,tudom én már nem) így a te sorstársaid itt táboroznak. (de ha kell segítünk)
sziasztok!
régi álmom teljesült és megvettem legelső nagy motoromat Yamaha fazer s2 -es szeretnék néhány tanácsot kérni tőlletek pld milyen olajat rakjak bele,fékezéskor rossz uton olyan kattanást érzékelek nem vagyok nagyon tapasztalt motorozó
Kávédaráló? Egy hengere nagyobb mint a tieden az összes
Egyébként van halálfejes kendőm.
Ha ezt megveszed,veszek neked hozzá egy Easy Rider -feliratú fekete kendőt!Jól fogsz kinézni vele ezen a kávédarálón! . .
Köszi,de ilyet nem akarok! Utcai sport lesz!
Metzeler Racetec Drift K1/K2

Egy speciális fejlesztésű gumiabroncs a METZELER-től minden SUPERMOTO profinak. Szintén 0°-os acélőv szerkezettel, speciális gumiformával és gumikeverékkel, amely kitűnő tapadást ad a gumiabroncsnak, de egyben pontos csúsztathatóságot biztosít.
Fiatal vagy még.
Mér? Huszonévesen megesett az ilyesmi.
Te apa... Minden rendben?
Csak át kell olvasni a kezelési utasítást. Vagy beszélni olyannal aki már olvasta.
Csak eszembe jutott hogy az én fejemben hogy dőltek el a dolgok. (most úgy döntöttem hogy óvatosan és megfontoltan: Gááááááz!)
Lehet nem a legjobban passzol a dzsekije színéhez.
Képzeld, ma rájöttem, hogy van erő a motoromban... Én nem is értem...

Naná
Mos'mivan?
Megjött?

Pupu is szokott vele menni?
Minden fejben dől el.
ez is nagyon szép motor.
Rózsaszín zoknival ( ), szivecskékkel, hellókittys matricákkal... Mint aki megmelegedett egy picit...