Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamelyik nap már beszéltem ezzel is. Olyasmi figura mint te.
Mér? Egy barlangi medve hogy néz ki rajta?
Tudom nem az én dolgom,de sztem GTR
Holnap lesz a napja,hogy elteszem tentikélni a Frézit,amig még megy a menés., Ki tudja megint mennyi ideig fogok sántikálni,ha összevagdosnak.
Jó de én most a továbbfejlődés kínkeserves állapotában vegetálok. (Intruder legyen vagy GTR )
Mondja az,akinek pillanatnyilag csak robogója van! . .
Tudom.
Ha kérdés van bármelyikkel kapcsolatban kérdezz bátran, ha tudunk segítünk.
Köszönöm a tanácsokat!
Megfontolandó!
Hát igen, bár nem rosszak a 2 hengeresek, nekem is inkább a sor4 a szívem csücske. Sajnos valóban nem vagyok olyan helyzetben, hogy rengeteget kelljen költenem.
Nem feltétel az FZR, de nagyon tetszenek, mint ahogy a többi japán is, de akkor megfogadom én ezt a tanácsot, és próbálom kerülni a 400-asokat is..
Így van mert az 500-as lányoknak való.
Nem a főtengely ott a legnagyobb baj. Ha ilyenekben gondolkodsz (és a 400-as is ide tartozik) akkor a baj majd mindig az lesz hogy:jó ez-jó ez csak most épp miért nem megy egy henger, már megint nincs alapjárat, valamiért megtorpan félgáznál, már megint fulladozik 3e-nél,stb.
Igazán jót találni ezekből már nagyon nehéz (ugyanez a CBR,ZXR,GSXR,stb. is) mert ezek öreg gépek és az évek folyamán egyre kevésbé törődtek velük. A szerelők kerülik őket mint a hízelgő büdös macskát de ha el is vállalják, akkor sem lesz tökéletes hanem csak valamilyen és nem kevés pénzért.
Bár nem ismerlek de gyanítom hogy te sem vagy ennyi idősen abban a helyzetben hogy egy rakás pénzt költs ilyesmire, amire teljesen felesleges. (ismerek ilyet de beszélhetünk mi neki )
A fiatalok nem szoktak engem szeretni amikor azt tanácsolom hogy kevés pénzből ennyi idősen egy vagy kéthengeres gépben gondolkozzanak (nem,nem Ducati V2-re gondolok ) mondjuk CB 500-SRX 600 és hasonlók.
Tudom, mert én is voltam ennyi idős hogy "jó,de az nem tetszik " viszont nincs baj velük csak használni kell őket. Aztán később majd lehet nagyobbat lépni.
Ha mindenképpen FZR akkor inkább egy jó állapotú 600-ast javaslok. (könnyebb vele az élet mint a kisebbekkel)
Mind a 250,mind a 400 belpiacos,javítani nagyon nehézkes.Esetleg egy 500-ast,ha nem akarsz 600-ast,Az alkatrészek 90%-a egyezik a vele azonos évjáratú 600-al.Andi nagyon szépen motorozik vele.
Hát ezek végül is mind igazak..
És a késöbbiekben megspórolsz egy átírást,motorvásárlást nagyobbra váltás miatt.
de legalább nem belpiacos. Egyébként lehet azzal is normálisan motorozni.
Kezdő motoros lévén, első komolyabb motornak nem terveztem 600-ast, az már egy kicsit másabb világ, sokkal erősebb.
600-nál maradj.
400-as van tervben, csak úgy érdekelt ez a gép, ha már ilyen olcsó.

Persze utána olvasgattam a 250-esnek, hogy ha gond van vele, a javítása elég költséges. Pl. a főtengelyt ha cserélni kell, az akár egy kisebb vagyonba is kerülhet..

Hát ha már így többen sem ajánljátok, akkor maradok asszem a 400-asnál, inkább kicsit tovább gyűjtök. :)
Hali. Jól mondja a mester felejtős
Szia.
Egy jó tanács amit egész életedre megfogadhatsz: Felejts el a visító sornégyes 250-eseket. Ne keresd magadnak a bajt.
Üdv!
Mi a véleményetek erről a motorról?
Valóban ennyit érne? Vagy ez már gyanúsan túl olcsó?
Mondjuk az a fejidom elég csúnya rajta, azért nagy kár. Nem tudom, érdemes lenne megnézni, csak ám nincs közel, aztán nehogy csalódjak és feleslegesen utazzak el! Ha véletlenül a tulaj írna róla dolgokat, az se gond.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...