Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van (vagy csak volt?) Yamaha motoros autó
Na, ki tudja, melyik? gugli nem ér.
papagájnak...
Nálunk is szerencsére.dolgozunk meg dolgozunk meg pihenünk közbe közbe.. Házikó is pihen az aljzat meg van meg a villany csövezésének nagy része.
Megérdemelte haragszom a hülye bicajosokra (bocs, Sanyi, de a nagyrésze 1 állat, főleg, amik papagájnak öltözve nyomják.)
Egyszerű csepel erősített felnire is 90 kilót mondanak, és ugyi 2 kerék van... a 110 kg-al még nem gáz sztem.
Egy haverom kezdett bicajozni, mert 135 volt, alatta megbicsaklott egy occó bicaj kénytelen volt venni egy márkásabb montit.
A Zasszony KTM-je is 2x90kg, ő szerencsére csak 50párat használ ki
Télleg, neki valami keménybetétes defektmentes van rajta, az nem bejövős neked? asszem 4000 körül van.
Lemerült a gépem.
Ma voltam pontyot fogni vadvízből ,és sikerült is
Kis folyópart sűrű nádas természetvédelmi terület,kocsit beugrasztottam a nádasba,ne lássák az őrök. Nyugodtság van madárcsirippelés,kellemes szinte téli hangulat.
Egyszer hopsz mintha evező hangokat hallanék,aztán lebuktatta a madarászt a telefonja
Gyors elpucultam,az efajtát is hasonló összegekkel díjazzák
Házikó?
Oké minden.

Veletek?
hogy vagytok Sanyi? család? gyerek? bicikli?
Mi újság van erre felé? Mindenki rendben van?
Haverom átment bringával piroson megállította civil kocsiból a rendőr százezer. Mögötte ment a barátnője megállt ő is, százezer. Két kiló.
leszaladt a vérnyomás
Szép jó estét!
Ha odafigyelsz rá,akkor jó az még,ki lehet húzni belőle ha üt egy kicsit. Küllőkulcsot kell venni,aztán időnként ránézni,akkor nem lesz baj.
Yamaha OX99-11
volt már régen is valami a yamaha sok autómotorba segített bele
Yamaha autó
link
itt evvan. Lehet decathlonban olcsóbb kérdeztem a faszit, hogy mi van ezzel a kilágyulnak a küllők, dobni lehet a felnit ilyen jó idős korára? mondta, hogy jó ez a gyári felni, majd cseréljem akkor ha már nagyon tropa, addig ne feszüljek. Szted van okom nézni valami extraerős felnit a kb 110 kilómhoz, vagy csodák nincsenek? Tökre óvatosan megyek át élesebb úthibákon, ugrok fel-le járdáról félek, hogy szétkúrom.
Simán gyorsabb mint a busz.