Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tisztelem a bringást és segítem ha látom hogy körülnéz, karjelez, az út szélén megy és megáll a zebránál ha piros van.
Viszont amikor felhőben mennek műszakváltáskor, elfoglalva az egész sávot és az autók lépésben mennek utánuk, majd finoman rádudálva hogy menjen már le az út szélére (vagy az annyába) vagy oda sem bagóznak vagy vigyorogva hátranéznek és tekernek tovább. Megesik hogy némelyik még be is mutat, na akkor én is le bírnám őket taposni egy Kamazzal.
Ez a viselkedés független attól hogy bringa,autó vagy bármi más, ez egyszerűen a másikkal való együttműködés hiánya és az emberi tahóság keveréke.
Én is járnék bringával dolgozni ha lenne bringaút Dunaújvárosig de mivel nincs így nem akarom magam eltapostatni senkivel.
Bőven igaz az ucsó mondatod de a legtöbb probléma mégis abból van, hogy a biciklis ott van, ahol nem kéne lennie. Persze nem mindig, csak általában.
Alapvetően láthatatlan, ezt tudnia kéne, mégis azt hiszi, ha van fél méter, akkor ő ott majd jól elfér, a piros csak az autókra vonatkozik, és amíg ő lát, addig neki sem kell világítania, és természetesen fékezni sosem fog, mert az neki nagy veszteség
Én biciklin nőttem fel, felénk az alfődön ez a közlekedési eszköz, van némi tapasztalatom - mindkét oldalról.

Ui: Sanyi, pont te mesélted, hogy zúgsz le a Mecsekről, kerülgetve az autósokat szted erre a legtöbb autós számít?
Pesten kell közlekedni 1 hétig és majd látsz
Az exnejem igen . Persze ő húzta a rövidebbet és sérült meg, pedig akkor szabályosan, kivilágítva, jól látható helyen közlekedett. Behorpasztotta az autó jobb oldali ajtaját( persze a csávó nem vett észre semmit és tovább is hajtott )
Engem idáig 5x ütótt el autó. Útána volt jajgatás,"de hülye voltam,bocs,ne haragudj"
1x sem én voltam a hibás,csak a szenvedő alany. De mind1 is. Volt aki olyan közel jött hozzám,amikor visszasorolt előzés után,kiütötte az első kerekemet,közben egy kövér fék. Másiknak délelőtt szemébe sütött a nap,fékezés nélkül csapott el kettőnket 60-as tempóval. 16 métert repültem a levegőbe. A pótkocsis szerelvény túl korán soslt vissza,belökött az árokba a póttal,simán tovább ment.stb....... Szóval van itt mindkét oldalon hülye ember sztem.
Mondom hogy a motorosokkal van a baj.
Biciklis még nem ütött el sem motorost sem autóst.
és ezzel még csak karcolgatod a problémát

Fót mogyoród között kb 4 km szakasz este volt hogy 3 bicajost ütöttem el majdnem mert semmi nem volt rajtuk se a bicajon
Szerintem meg képben van, mert amit leírt az a valóság. Én nem utálom a bringásokat, de elég sok veszélyes helyzetet kellett kivédenem az elmúlt pár évben(autóval), pedig én tényleg szabályosan közlekedtem.De gondolom faluhelyen ez biztos másképp van.
alapvetően az a baj, hogy a bringautakat nem közlekedésre szánják, hanem hétvégi családi tekergetésre
ez basz fel legjobban, ez tempomenés...
mer a buzi bicos nem megy a neki szánt helyen, mert ott csak 20al mennek, és ő nagy király, mer 30al teker. ezért kimegy az utra, ahol 60nal mennének az autosok, csak nem tudnak ilyen faxoktol. ha meg elütnek párat, akkor meg höbörögnek.
ott se lehet tempót menni a bringaúton
mennél körbe a városban az úgynevezett bringautakon persze egy lusta geci autósnak mindegy ha méterenként gázfék (ahogy napmintnap a dugóban ülve látom őket, szerintem szeretik is, különben miért csinálnák...), de nem nagy segítség az olyan bringaút, ahol egy menet alatt szétbaszom a kerekeket Lenne még mit dolgozni ezen a bringásközlekedés dolgon.
nem vagy képben, de nem baj mert én meg a motorosokat rühellem
Én se kedvelem őket, kivéve a Sanyit . A biciglivel behajtani tilos tábla mintha ott se lenne, tekernek egymás mellett a Szentendrei úton...
nagyon helyes!utálom az összes biciklist(bocs Sanyi ).
Kirítták maguknak a sok kurva kerékpár utat,de basznak rajta menni.Kivilágítatlanul,bebaszva tekernek tökön-babon át.Meg se fordul a fejében a sok faszkalapnak,hogy zebránál leszálljon a szaráról,sőt,ha látja,hogy közeledem,még nekiáll tekerni,hogy biztosan elbasszam.Kurva büszkék magukra,hogy megmentik a földet
Kinga még csúnyának is szép
óóóhh. fuck ! ez a baráti társaság hee. elmegyünk partyba, (halloween) oszt éjfélbe: mi megyünk. én meg hót részeg....
hazahozattam magam öcsémmel. Kinga alszik, én tankozok.
Ezek a mai fiatalok milyen puhányak. mentem volna még diszkózni hazajöttünk. nem akarok még aludni. inkább tankozok még kicsit (inkább mint betegen keljek)
már írtam
de olyasmi lesz... mire jön a hó, úgyis lejárom a maradék mintát