Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarok nagyon hülyének tűnni,de mi az a slip-on kipufogó?

A csizma lehet érdekel egyeztetek a pénzügyi partneremmel
Urak, rég jártam erre, de gondoltam az FZR-es múlt miatt ide írom be elsőnek, hogy elkótyavetyélném Spool Mugello egyrészes kék bőrgúnyámat potom 20 ezresért. Semmi baja nincs, és valaki hasznát vehetné,míg itt csak porosodik és lóg :-) Karácsonyra nem is rossz ötlet 42-es méret, 185cm/7x kg méretemre volt jó. Semmi baja nincs.

Van hozzá illő Diadora Xtreme csizma is, szintén kék, 43-as méret. Ez sem sérült, max használati karcok itt-ott. 10 ezresért vihető.

Gödön lehet felmarni a cuccot. Üdv!
- Azt mondta a feleségem, hogy kér egy drága bundát karácsonyra.
- És?
- Kiírtam neki dvd-re a tavalyi fradi-honvéd meccset..
Sziasztok! Az alábbi problémámra keresek választ: Egy Yamaha Fz750 motorom van, a nyáron kifogyott belőle a benzin és akkor tapasztaltam hogy hiába kapcsolok tartalékra az nem működik.
A kapcsoló kapcsol, le is tilt ha lefogy a benzinszint de utána semmi amíg újra nem tankolok.A kapcsolót multiméterrel leellenőriztem, a tankból kiszedtem a szintmérőt. A szintmérő mellet van az a kis fém henger ami a tartalékot kapcsolja. Kérdésem az ha a kis henger vezetékét elvágom, akkor kiiktatom a tartalék rendszert? Vagy pont le kell testelni? Néztem külföldi fórumokon hogy ez egy ellenállás és hogy ezt valami vezérlés figyeli.... Már az is jó ha nem kapcsol le tartaléknál mert ugye szintmérő műszert látom és így nem marad benne még 4-5l benzin a tankban.
Várom válaszotokat!
Jól hergelt!
Igen,a műsorban is jelezték vagy két hete,hogy a Digi meg akarja szüntetni a sugárzását,szerencsére nálam már Invitel van,sőt még a felmondott T-kom és megy. .
Jó,mert van egy vár emre13 néven és nem tudtam hogy megtámadjam-e a későbbiekben.
Nem

Én csak tankokkal lövöldözök néha.
Más játék nem nagyon van....

biztos valami török lúzer
Emre te építesz birodalmat az Empire- ben?
Még talán a z1000sx, de az is csak szűken annyit tud, mint az exup.
És az én motoromat még ki sem próbáltad.
Az lehet de van rajta fék,erős mint a barom és kényelmes is.
A Fazer az idomtól eltekintve teljesen az én elképzelésem szerint épült.
azért az fjr nehéz mint a sár
A 90-es években azon gondolkoztam hogy miért nem csinálnak olyan gépet ahol adott egy 1-1,2-es sportos blokk 120-150 lóereje brutális fékekkel és egy kényelmes kétszemélyes ülés normális idomokkal génmanipulálódik ami nem háromszázvalahány kiló.
Ez ha kell akkor kényelmes túragép ami oltáriakat sederint a szerpentineken de ha épp úgy hozza a szükség akkor 250-nel söpörhet az autópályán.
Aztán sok évvel később felfogták a gyárak hogy mit pofázok évek óta és megalkották az FJR-t,Fazert és társait.
Nekem is volt ilyen és akkor jöttem rá hogy lehet feltenni csőkormányt a csutka helyett de a futómű geometriát nem ehhez találták ki gyárilag. (jártam már így CBR 900-al is)
bmw ezeknek már a régije is tetszett
valamelyik nap úúúúgy beszitált, mikor fotózás után a kesztyűt menet közben húztam fel, motorfékkel kigurulván, ooooolyan csapkodásba kezdett a lelkem, hogy megállt bennem a szar, ami garantálom, hogy nem gyakran áll meg így.
nem is értem miért nem csinálnak több ilyen motort mint az enyim mindig erről álmodtam, hogy tudja a futóműve amit kell, de lehessen rajta ülni emberi mérettel is. (képzelem milyen jó lehet up to date futóművel egy ilyen projekt)