Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is esik a hó ,csak maradjon meg .
Már az egyik motor/500/ terepre szerelve.Hétvégen egy kis mocizás. vele.
Üdv Feri bátyám! Itt esik a havas eső.
Hali gali fiatalok.
Szép estét
Jó kis francia,de az is igaz,hogy a volvó legalább 25 éves. Ez akkor lenne korrekt,ha egy ugyanolyan idős volvó lenne a partner.
és megy megy megy megy megy megy megy megy

link
De azt is el tudom mondani hogy lesz a gyerek
Nem cserélnek semmit hanem a gyújtás térképet időzítik át és a befecskendezés mennyiségét programozzák asszem
köszi:-)
Nem kell valakinek az új EDDA CD-n? Felírtam Krisztinek de a lejátszó nem játssza le, csak a számítógép. Nem tudom mitől van.
Nem lehet, hogy már elve tartalékon volt a kapcsolód? Elvileg az úgy működik, hogy ha a tankban a benzinszint érzékelő lemegy akkor leállítja a motort vagy a benzin ellátást. A kapcsolót ha átkapcsolod akkor kiiktatja azt és mehetsz még amíg van benne benya.
Hoppáhoppá te miket tudsz....
Az injektoros motorkerékpárokba lehet tenni csip tuningot? Vagy azt másképp hívják? Azaz izé, na...
Remélem igazad lesz
Lesz még jó idő,én is várom hogy kerülhessek egyet!
Rakd csak el,nehogy elcsússz ebben az időben. Itt kora délután óta esik a havaseső,de Pécs határában már szopnak a kollégáim. Megmaradt a hó.
Sziasztok. Itt csak hideg van. Hó az nincs. Mizu erre?
Egyelőre úgy néz ki, hogy 77.860km-nél, 18.812 megtett km-rel végetért az idei szezon

Szakad a hó...
Szevasz!Dobjál képet róluk,a csizma érdekelne.Amugy JÓ ESTÉT MINDENKINEK!
naná
Ma is mocival mentél dolgozni?

Kétfajta felfogatású kipufogódob van. Az 1ik a "slip-on" a másik meg a "bolt-on". Ezeket onnan tudod megkülönböztetni, h a bolt-on kipufogót a rendszerhez 3 vagy 4 csavarral kell hozzáfogatni, még a slip-on kipufogó, nem csavaros, hanem bilincssel vagy feszítőrugókkal van hozzáillesztve a rendszerhez...