Ja, vágom, csak gondoltam, a frét már elvitték, a honda meg úgyis külön projekt volt... de végül is, venni mindig lehet...
Csak lehet, hogy ha jön a tavasz, kitartják az árakat jobban, de az ellenkezője is lehet, faxtuggya
Én se vettem bütyköst* (még), ősszel már volt lőtávolban 2 is, 150-180 körül, de elpöcsöltem, most meg 240 alatt még csak nem is hirdetnek ilyesmit
* nálam a legnagyobb falat meggyőzni az asszonyt, hogy télleg szükség van egy 5. motorra (és továbbra is 2-vel lehet kimenni az utcára hivatalosan )
Párszor már leírtam hogy amíg nem vitte el és fizette ki a Hondát a srác addig nem veszek semmit. (meg kéne a valamelyik B10-es biztosításom is valamelyikről)
pontosan
szilveszterkor vettem egy 99-es,2,5 V6 TDI audi a4-est...6seb,digit klíma,plüss,patika,felújított adagoló,ÚJ! gyári turbóval,egyedül a tempomat meg az ABS volt szar rajta(a kettő összefügg,4000-ből javítva)...
630-ra tartották,470-ért hoztam el...kereskedőtől
Anno a 2000 évek elején akartam ilyet. Lent voltunk kunszentmiklós környékén és egy ilyenre alkudtunk, akkor adták volna 80e környékén, de nem fértünk össze. Valami versenyző család volt, kijött az öreg is, és mondta: Ne azt vegyétek meg, az enyém is eladó. Elővett egy szörnyet, oldalradöntötte, rárugott 2, és már kapartatta is a telken. Tegyük hozzá, hogy a papa volt vagy 75. Mondtuk a papának nem kell, mert ez még a másiknál is öregebb. Sajnas cask 3 éve jöttünk rá, egy veteránbolonddal beszélgetve, hogy egy krossz pannóniát szalasztottunk el . De szerintem ezt már reklámoztam.
Tehát jelenleg én odamegyek és elhozhatom 250-ért, gab200 meg felhívná és telón levinné 220-ra, majd a helyszínen szénné alázva megvenné tele tankkal 170-ért.
Íamaha FZR 600 hoz szeretnék venni direkt légszűrőt!
Megtudja nekem mondani valaki h mekkora a csatlakozásnál lévő átmérő szélessége?
Csak lehet, hogy ha jön a tavasz, kitartják az árakat jobban, de az ellenkezője is lehet, faxtuggya
Én se vettem bütyköst* (még), ősszel már volt lőtávolban 2 is, 150-180 körül, de elpöcsöltem, most meg 240 alatt még csak nem is hirdetnek ilyesmit
* nálam a legnagyobb falat meggyőzni az asszonyt, hogy télleg szükség van egy 5. motorra (és továbbra is 2-vel lehet kimenni az utcára hivatalosan
Az a segéd kissé bizonytalannak tűnik.
Mentem délutánra.
Hogy hátha lesz jobb vétel? - mindig lesz jobb vétel...
szilveszterkor vettem egy 99-es,2,5 V6 TDI audi a4-est...6seb,digit klíma,plüss,patika,felújított adagoló,ÚJ! gyári turbóval,egyedül a tempomat meg az ABS volt szar rajta(a kettő összefügg,4000-ből javítva)...
630-ra tartották,470-ért hoztam el...kereskedőtől
Ütős cross, ehol-e:)))))
http://renaultalkatresz.hu/alk...
a bordó meg 360e mindenestől.
A tiéd meg feltűnt hogy eltűnt.