Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ménem tudok ide képet felrakni?
nekedis.
a cafe racer projekt hogy áll?
Piában, pinában, pénzben, gazdagságban Boldog Új Évet Kívánok.
Nálunk házibuli van, tele a ház fiatal és szép csajokkal - sajna, a lányom barinői
Én íííírtózatos zabálással fogok ünnepelni meg filmnézés, iszogatás, este meg 3 km séta a főtérre, majd haza - de lehet, hogy kocsmában kötünk ki
Feldobjak én is egy képet amihez odaírnám hogy Kéne?
Boldog új évet mindenkinek!
Látom az öregebbje már nem mozdul ki este otthonról, az viszont kizárt hogy én itthon maradjak. (22:50-kor kezdődik a műszak )
kéne XD
mi se megyünk sehova. fura is. 13 éves korom környékén volt az uccsó amit otthon töltöttem. nameg 17 körül egy, de akkor még voltak ott 30-an
Akkor majd jövök vissza. Most le kell vinni a kutyust,mert még nem durrogtatnak.
Most mi se megyünk sehová, évek óta először, valahogy most így adódott. Max. fel a városba, tűzijáték lesz, meg úgyis összefutunk valami ismerőssel
Na ezt jól megaszontam
Én is itthon maradtam 1edül sok sok haver társaságában itt van Pálesz Likörhaver Borvics elvtárs és a Pezsgő lányok
Az öreg bontószökevény! Megúszta a zúzdát idáig.
Már mindenki bulizik?

Mi nem megyünk sehová,nem különösebben kedveljük a szilvesztert.
Na megvolt az oévbucsuztato 40 km-es gurulás,hideg még nem is annyira van / 0 -1 fok/ hanem foltokban nedves at aszfalt,ez a legrosszab,de megoldjuk!
MINDENKINEK SIKIREKBEN GAZDAG BALESETMENTES BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!
Mindenkinek bulldog újévet kivánok.mindenbõl a legjobbat,legszebbet,legnagyobbat.........búék
Az Mercedes De az nekem nagyon primőr!
Nem fogom mindenkinek külön elmondani, jövőre többet jobbat kéne alkotni.
Lassan itt az éjfél végre, na húzzon mindenki bulizni a fenébe. Megyek 1-2 páleszt bedobok közbe BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!(saját szerzemény)
Boldog Új Évet Kiálltok Én is Mindenkinek!
Mindenkinek békés boldog új évet kivánok.

továbbiakban balesetmentes széles utat.
Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja. Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK !