Nálunk házibuli van, tele a ház fiatal és szép csajokkal - sajna, a lányom barinői
Én íííírtózatos zabálással fogok ünnepelni meg filmnézés, iszogatás, este meg 3 km séta a főtérre, majd haza - de lehet, hogy kocsmában kötünk ki
Boldog új évet mindenkinek!
Látom az öregebbje már nem mozdul ki este otthonról, az viszont kizárt hogy én itthon maradjak. (22:50-kor kezdődik a műszak )
Na megvolt az oévbucsuztato 40 km-es gurulás,hideg még nem is annyira van / 0 -1 fok/ hanem foltokban nedves at aszfalt,ez a legrosszab,de megoldjuk!
MINDENKINEK SIKIREKBEN GAZDAG BALESETMENTES BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!
Nem fogom mindenkinek külön elmondani, jövőre többet jobbat kéne alkotni.
Lassan itt az éjfél végre, na húzzon mindenki bulizni a fenébe. Megyek 1-2 páleszt bedobok közbe BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!(saját szerzemény)
Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja. Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK !
a cafe racer projekt hogy áll?
Én íííírtózatos zabálással fogok ünnepelni
Látom az öregebbje már nem mozdul ki este otthonról, az viszont kizárt hogy én itthon maradjak. (22:50-kor kezdődik a műszak
mi se megyünk sehova. fura is. 13 éves korom környékén volt az uccsó amit otthon töltöttem. nameg 17 körül egy, de akkor még voltak ott 30-an
Mi nem megyünk sehová,nem különösebben kedveljük a szilvesztert.
MINDENKINEK SIKIREKBEN GAZDAG BALESETMENTES BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!
Lassan itt az éjfél végre, na húzzon mindenki bulizni a fenébe. Megyek 1-2 páleszt bedobok közbe BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!(saját szerzemény)
továbbiakban balesetmentes széles utat.