Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

R1100r

K100 meglepően szép állapotban van, épphogy bejáratós blokkal
a fekete szép, a másik nem.
hát, ez innen még a kisképen nézve is nagy ST4-nek tűnik...
Azért azt is vedd figyelembe, hogy a fekete az utolsó évjáratból van. Szerintem az reálisan ha 900-at nem is, de egy 700-750-et megérhet.

A bordó pedig lutri, de ennyi pénzért nem rossz vétel..sőt. A hátsó féktárcsája már nem gyári, az fix. Ha még nem cserélték a blokkban a láncokat akkor arra viszont fel kell készülni, mert az nem kicsi meló lesz.

Az enyémet meg végül is levettem hahuról. A police változat bukócsövezésével szeretném elpusztíthatatlanná tenni
Úgy gondolom nem érné meg megrizikóznom egy műszakilag hibátlan motor eladását, egy kétes másikért.
Jó estét!
Az egyik haverom GSX600-F futómű projectéből ez lett,egy 98-as 916-os Ducatti külföldi okmányos 360e+70e volt a papírozás
ez is kawa
ha belegondolsz manapság is jóval kevesebb zongora végzi stunt vagy ütősverős pályagépként mint a timotorotok, vagy a KHI
Hát a yamaha
Most ez a kedvencem. Mi agymunka kellett, meg mennyi pálinka
terepgép
Tetszenek a kreatív emberek....
Meglátva egyből te jutottál az eszembe!
kereskedés VS. magánszemély

A XL-t néztem már és egész jókat mosolyogtam rajta. Bulimocinak nem rossz
Melyik a realitás?
1
2
Én is szoktam nevetni amikor a nyolcvanakárhányas gépért kérnek 400e felett. (a tizenöt évvel fiatalabb-modernebb meg ott van felette 80-100-zal drágábban )
Ma elég nehéz napom volt.

Jó éjt!
Én meg úgy gondolom,ha jó motort szeretnél,azt ingyen nem kapod meg.
Persze vannak emberek akik nem a földön járnak,vagy nem akarják eladni komolyan a vasat.
elég nyomott a piac,bár szerintem páran sokra tartják a motorjukat(nem is kicsit)
Én sem bátam meg,amugy szerettem nagyon!csak picit öreg volt már!Ha netán valakinek kell van eggy komplett r 6 hátuljám(modelfrissités céljábol vételeztem,20 e ft elado!
Mondjuk az is igaz hogy a mai motorárakat nézve reális árban adtad el.
Nekem eddig mákom van,nem véletlen. Ábrus szerezte,Ő is próbálta ki,és bólintott rá. Nem bántam meg.
nem panaszkodom,saját hülyeségem volt!Türelmetlen voltam!
Én is valahogy így....
Vettem 390-ért, mire kész lett 700 felett járt, ádám meg megvette 330-ért.
Ne panaszkodj.
bezony bezony