Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy sose lennék olyan klub tagja, ahová engem is felvesznek
Emiatt hanyagolom is, inkább csak olvasok.....
Ja, de a motorozást még csak tanulom mielőtt valaki primitivkedne, és ez mindhárom kategóriára igaz...(gyors, quad, cross) Lassan vennem kell egy 1000+ motort
Szia.
Most mondanám hogy hiányzol innen de ez elég hülyén hangzana, látva hogy mi lett a fórumból.
15 perc után jó, addig adrenalin bomba, halálfélelemmel 1 henger, közel 70 ló, vicces valami.....
Az jó lehet .
"És ne hívj főnöknek ..igen főnök "
Jól gondolod. Facen van kép róla, Zsóóóótinak dobtam. Idegbeteg geci, 4.be gázon kerék......,.
Jaszi lehet majd szükségem lesz az üzleti tapasztalatodra ha aktiválódik az autócsere projektem február körül. (de persze még nem biztos hogy összejön csak beszéltünk róla)
Adott esetben akkor elpasszintanám a rönót vagy elcserélném egyhengeres 125-350-es rendszámos 4 ütemű robeszre vagy motorra (munkába járósnak a Gulliver helyett)
Arra gondolok ha hallasz vagy tudsz valamit akkor szólj majd légy szíves. (még nem kell csak ha majd odaér a dolog)
piacra csinálod gondolom .....
"Mindig is tudtam, csak sohase sejtettem" eztet meg valami Oscar mondta...
hasszáz. Természetesen 500-as vázban, erősített felnikkel, wrp fordított teló, magura gyorsgáz, lassan elkészül.....
Mekkora ?
Ja és nekem a legnagyobb a farkam és én vagyok itt a leggyorsabb motoros !
Üresség van, karácsony volt.... Ja van egy BERGem, csak nem verem rá a nyálam
Csak a szokásos pepecselek pamacsolok , szereztél valami új szekeret ?
Sziasztok ATI, Ábrus! Mizu veletek?
"az arc a baj, az a baj" copyright by BELGA
Nyárra vissza fog fogyni!
Bezony büszke magyar katonák építették újra
Hát velem biztos nem.