Kerek lyuk textillel leszorítva? Biztos, hogy az gyári? Az enyémen nem emlékszem hogy lenne ilyen? És folyadék csere után sem folyt semmi sem ki a földre. Vagy lehet hogy túl tele töltöttétek és akkor kinyomja.De a kiegyenlítő tartály oldalán is be van jelölve a min. és a max.
Én hiszek a földönkívüliekben de sajnos az ehhez hasonló videók nagy része csak egy természetes "jelenség"... Az űr tele van űrszeméttel.. több ezer/millió dolog kering a fejünk felett így ezek a szálló dolgok bármik lehetnek. De van köztük érdekes az biztos!
Az a cső melegedett ami a hűtőből lent megy ki a menetirány szerinti bal oldalon.
Szal igen a hűtő melegszik sőt egy 15 perc jártatás után már megfogni sem tudtam olyan forró volt.. akkor már a ventilátor is bekapcsolt. Hűtővíz van benne. A hűtőtartály sapkája meg nyitott.. van a tetején egy kerek lyuk egy textillel leszorítva és pl amikor frissen volt feltöltve hűtővízzel akkor egy olyan 30-40 km es út után 1-2 percig csurdogált belőle a víz. Mindig lett egy kisebb pocsolya a hátsó kerék alatt.
A felső cső a termosztáthoz megy, vagyis onnan jön. Ha az melegszik 8-10 perc után úgy, hogy előtte hideg volt a termosztát kinyitott. Aztán mivel a ventilátor is bekapcsolt 5 perccel később valószínűleg a víz is megfordul. Szerintem ha valami nem 100-as az a hűtő, lehet hogy egy kicsit el van már dugulva, koszolódva és nem hűt megfelelően, vagyis nincs megfelelő hőcsere. Ami nem gáz addig amíg nem forr fel a víz! Az, hogy egy kicsit gyorsabban melegszik mint a Sanyi gépe, hát bumm...
Csak azt nem, hogy melyik cső. Mert a felső cső hiába meleg, ha nem nyit ki a thermosztát, nem fog keringeni, és túlmelexik, a venti meg hiába megy
Ha melegszik a hűtő is, akkor kering, és akkor viszont a gomba lehet xar, túl hamar belép.
A hétvégén nem nagyon tudok kimozdulni itthonról mert nagyon sok dolgom van. Vagyis messzebbre nem szeretnék, de pár perces út azét belefér. Ha Andi holnap is jön ide akár a hévhez is ki tudom neki vinni.
Ne aggódj! Ha nem forr fel a vized akkor had menjen az a venti ha akar. Van aki közülünk direkt kapcsolót szerelt fel, hogy minél hamarabb bekapcsolhassa a ventilátort. Szóval ha nem forr nincs semmi gáz. A termosztátod meg tényleg jó szerintem.
Érdekes... Meg kéne nézni, hogy a hűtő is meleg-e. Meg hogy a vízpumpa tekeri-e a vizet, víz van-e benne elég? Talán még a hűtő sapka is szokott szórakozni, ha nem zár jól akkor hamarabb felforr... Nekem nyáron 40fok melegben Budapesten a dugóban szokott bekapcsolni...
Aggódj. Valami nem OK, mert a ventinek csak akkor kéne elindulni, ha már majdnem felforr... és így, 5 fokban, álláhelyben járatástól...
Kering a víz? Meleg a hűtő? (mikor elindul a venti?)
Na lementem és indítás után néztem h melegszik. Kb egy 8-10 perc jártatás meg 1-2 kisebb gázráhúzás után elkezdett melegedni majd felforrósodni az a cső ami a hűtőből jön ki. Akkor a termosztátom jól működik igaz?
Majd a ventilátor is bekapcsolt úgy 15 perc után. Ami végül is álló helyzetben talán nem is gáz. Csak pl amikor ma mentem akkor nem álló helyzetben voltam ugye... lassan sem mentem és a motorom is elég nyitott és hát meleg sincs, mégis bekapcsolt a ventilátor.
Aggódjak vagy ez annyira nem nagy probléma?
még annyit szeretnék kérdezni, h a motor magasságán lehetne-e állítani, mert ha ráülök akkor álló helyzetben mindkét oldalon kicsit lábujjhegyen állok, meg a benzincsap akkor van elzárva, ha a nyíl felfelé mutat?
Na ez királyul néz ki,220-ért odaadják biztos Ma tartottam 1 laza sportdélutánt,fél óra endurozás mély talajon 1 ora motorozás a busával normál tempoban 80 km 1 és negyedora korcsolyázás,oda vissza 3-3 km kerékpárral,40 perc kondizás itthon,kivagyok mint Nyilas Misi,de király volt
Szal igen a hűtő melegszik sőt egy 15 perc jártatás után már megfogni sem tudtam olyan forró volt.. akkor már a ventilátor is bekapcsolt. Hűtővíz van benne. A hűtőtartály sapkája meg nyitott.. van a tetején egy kerek lyuk egy textillel leszorítva és pl amikor frissen volt feltöltve hűtővízzel akkor egy olyan 30-40 km es út után 1-2 percig csurdogált belőle a víz. Mindig lett egy kisebb pocsolya a hátsó kerék alatt.
Ha melegszik a hűtő is, akkor kering, és akkor viszont a gomba lehet xar, túl hamar belép.
vagy így!
sasagi-sport-748-44447272/
valakinek?
Kering a víz? Meleg a hűtő? (mikor elindul a venti?)
Majd a ventilátor is bekapcsolt úgy 15 perc után. Ami végül is álló helyzetben talán nem is gáz. Csak pl amikor ma mentem akkor nem álló helyzetben voltam ugye... lassan sem mentem és a motorom is elég nyitott és hát meleg sincs, mégis bekapcsolt a ventilátor.
Aggódjak vagy ez annyira nem nagy probléma?
- ?
- Mindkettő fényleni fog egy alapos kefélés után.
http://www.olajsziget.hu/hajto...