Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy körmös kulccsal tudsz állítani a rugóstag tetején a rugó előfeszítésén hogy puhább legyen és így kicsit alacsonyabb is lesz.
Mekkora darab állattól vetted?
innen tudsz hozzá letölteni cuccot link

Nem nem félreérted nincs itthon már 2 hete mert miklósról könnyebb bejárni motor nélkül és ott nincs net.
schwarzi nyomj az előzményre.
szevasztok !
kicsit lehet kemény, nem igazán süllyed meg ha ráülök, a kg kevés? mi az a kutyacsont?
Ja,mindenkinek:
andinak: (bár úgy néz ki hogy idén már nem kellek neki)
Én is (bár a kg nem egészen stimmel) de nekem egy gyári 5-600-ról simán leérnem a lábaim. (és andi sem egy toronymagas rider)
Lehet hogy a tiéden megvariálták a kutyacsontot (hallottam már ilyenről) vagy rövid a lábad.
Hátsó rugózás kemény?
170 cm 70 kg
Milyen magas vagy?
annyit szeretnék kérdezni, h a motor magasságán lehetne-e állítani, mert ha ráülök akkor álló helyzetben ha mindkét oldalon lerakom a lábam, kicsit lábujjhegyen állok, meg a benzincsap akkor van elzárva, ha a nyíl felfelé mutat?
Ha a kiegyenlítő tartályon van akkor az nem érdekes, az különben is nyitott. Amikor töltötted fel vízzel a hűtőrendszert akkor a motor függőlegesen állt vagy oldalsztenderen? (nem mindegy mert sztenderen nem jön ki belőle az összes levegő)
De mit mutat a hőfokmérő?
Fogalmam sincs h gyari e. En igy vettem mar. A textil a tetejen tutira sufni tuning de a lyuk a sapkan gyari. Persze lehet h eredetileg nem ilyen volt rajta.
Szal hibahoz visszaterve en nem tudom mi lehet a gond. Termosztat ezek szerint mukodik, a huto minndenhol felforrosodik es a kimeno cso is forrosodik szal kell lennie pumpalasnak is..(?) Hutoviz van benne megis bekapcsol a ventilator. Mas "hiba" nincs... Bar inkabb kapcsoljon be mint egyaltalan nem...
Akkor jó vásárlást!
Megyek kisétálok közértbe amíg nem esik nem tok már visszafeküdni
akkor feküdj vissza és aludj még!
Asszony hívott és felkeltett
szevasz barátom! Hát te sem tudsz aludni?
reggelt