Egy körmös kulccsal tudsz állítani a rugóstag tetején a rugó előfeszítésén hogy puhább legyen és így kicsit alacsonyabb is lesz.
Mekkora darab állattól vetted?
Én is (bár a kg nem egészen stimmel) de nekem egy gyári 5-600-ról simán leérnem a lábaim. (és andi sem egy toronymagas rider)
Lehet hogy a tiéden megvariálták a kutyacsontot (hallottam már ilyenről) vagy rövid a lábad.
Hátsó rugózás kemény?
annyit szeretnék kérdezni, h a motor magasságán lehetne-e állítani, mert ha ráülök akkor álló helyzetben ha mindkét oldalon lerakom a lábam, kicsit lábujjhegyen állok, meg a benzincsap akkor van elzárva, ha a nyíl felfelé mutat?
Ha a kiegyenlítő tartályon van akkor az nem érdekes, az különben is nyitott. Amikor töltötted fel vízzel a hűtőrendszert akkor a motor függőlegesen állt vagy oldalsztenderen? (nem mindegy mert sztenderen nem jön ki belőle az összes levegő)
Fogalmam sincs h gyari e. En igy vettem mar. A textil a tetejen tutira sufni tuning de a lyuk a sapkan gyari. Persze lehet h eredetileg nem ilyen volt rajta.
Szal hibahoz visszaterve en nem tudom mi lehet a gond. Termosztat ezek szerint mukodik, a huto minndenhol felforrosodik es a kimeno cso is forrosodik szal kell lennie pumpalasnak is..(?) Hutoviz van benne megis bekapcsol a ventilator. Mas "hiba" nincs... Bar inkabb kapcsoljon be mint egyaltalan nem...
Mekkora darab állattól vetted?