Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na a következő: Azt írják,hogy Api GL5 a minősítés. Ennek megfelel a Castrol EPX 90 is,és ez olcsóbb.
Na mi van aptyuk? láttam szépen szét döntötted a blokkot!
hm nekem ilyen 20-30perc után szokott bekapcsolni álló helyzetben.
Üdvőzlők Mindenkit!

Van egy 2003-as FJR-em.
El szeretném végezni a tavaszi szervízet itthon.
Kardán olajal lenne egy kis próbléma, a gyári Yamalube 80W-90 olajat egy helyen lehet kapni magyarországon. 9000 ft-ba kerül a 0,5 liter ez szerintem arany áron van. Esetleg tudtok e segíteni abban hogy melyik fajtával leget helyetesíteni?
Köszönettel Jenor
Igen beindítod és ha jó a termosztát akkor a hűtőből kijövő csőnél érezni fogod hogy melegszik.
Sziasztok!
Egy olyan problémával kapcs kérném a segítségetek h:
Ma pl mivel kicsit jobb idő volt mentem egy picit a motorral hagy járjon az olaj is...
És kb 10 perc gurulgatás után bekapcsol a ventillátor a motorban. (ezt a problémát már előtte is észrevettem párszor kisebb utak után is)
Még anno olvastam utána h a ventilátor átlagosan inkább nyáron nagy melegben, dugóban kapcsol be és kb akkor ha a hőmérő eléri a 100 fokot.
Kicsit utána kérdeztem egy motorszerelő ismerősömnél aki azt mondta h "egyszerűen tönkrement a termosztátod a motorban, és nem keringeti a vizet a hűtőben csak a blokkban."

utána olvastam itt a forumon is. Ha jól értelmeztem akkor úgy tudom tesztelni a termosztátomat h indítás után a termosztát előtt és a hűtőből kijövő csövet megfogom és ha a termosztát jól működik akkor 80-85 foknál a termosztát megnyílik és utána kezd melegedni a hűtő és utána hirtelen érzem h melegszik a hűtőből kivezető cső is.. Jól értem?

Segítségetek előre is köszönöm!
Áhoj Povlacsek!
Most otthon van már de hévvel ment sajnos,azt mondta a kolléganője elviszi majd kocsival és előtte felhívja Atit hogy otthon vagy a melóhelyén van e. Ennyit mondott néköm.
Sziasztok!

Eladó Oxford nyeregtáska hibátlan állapotban!

http://auto-motor.vatera.hu/al...
Egy perc melegítéssel még nincs üzemi hőfokon,ahogy Ádám írta,amikor kezd felpörögni akkor finoman vissza lehet tolni a szivatót,aztán mikor 80-fok körül van akkor már nem kell.Üzemi hőfokon 1150-1350 az alapjárati fordulat gépkönyv szerint,de nekem is 1450-en van,jobban elkapja hidegen.A benzincsap mellett van bal oldalon az alapjárati beállító,azon tudsz állítani.
kösz szépen, ábrus, adamfzr!
Hali! Mivel jár erre Andi? Mert én Ati-tól fél percre lakok. (Lakihegyi lakópark)
két lehetőséged van: vagy csak addig tolod vissza a szivatót, míg nem pörög nagyon a motor, és tovább melegíted, vagy mint én is teszem, óvatosan, elindulsz vele, és párszáz méter után nincs is semmiféle csuklás (helyes gázkezeléssel addig sem)
mennyire nem tetszett a gyári XT-R, hogy a lenti kipuffal olyn lusta, beléthúzónak tűnt, és mennyit dob rajta valóban egy rendesen elvezetett rendszer...
Az a félcolos papa Andi kéri ha tudod Atinak dobd be és beugrik érte ha arra jár 1000köszönet
Reggelt! Szép időnk van +3 fok csak az éjszaka esett az eső,tiszta víz minden!
Én dolgozok sajnos nem tok kimenni, Andi ma délután kint lesz beszélek vele hogy át tud e ugrani érte hozzád. Mondjuk most nem motorozik nem tudom hogy mi légyen.
Ja nem írtam, 1/2"-os.Hétvégén itthon vagyok( Sz.sz.miklóson).
Nekem van. 60-ig jó
Még hideg.