Van egy 2003-as FJR-em.
El szeretném végezni a tavaszi szervízet itthon.
Kardán olajal lenne egy kis próbléma, a gyári Yamalube 80W-90 olajat egy helyen lehet kapni magyarországon. 9000 ft-ba kerül a 0,5 liter ez szerintem arany áron van. Esetleg tudtok e segíteni abban hogy melyik fajtával leget helyetesíteni?
Köszönettel Jenor
Sziasztok!
Egy olyan problémával kapcs kérném a segítségetek h:
Ma pl mivel kicsit jobb idő volt mentem egy picit a motorral hagy járjon az olaj is...
És kb 10 perc gurulgatás után bekapcsol a ventillátor a motorban. (ezt a problémát már előtte is észrevettem párszor kisebb utak után is)
Még anno olvastam utána h a ventilátor átlagosan inkább nyáron nagy melegben, dugóban kapcsol be és kb akkor ha a hőmérő eléri a 100 fokot.
Kicsit utána kérdeztem egy motorszerelő ismerősömnél aki azt mondta h "egyszerűen tönkrement a termosztátod a motorban, és nem keringeti a vizet a hűtőben csak a blokkban."
utána olvastam itt a forumon is. Ha jól értelmeztem akkor úgy tudom tesztelni a termosztátomat h indítás után a termosztát előtt és a hűtőből kijövő csövet megfogom és ha a termosztát jól működik akkor 80-85 foknál a termosztát megnyílik és utána kezd melegedni a hűtő és utána hirtelen érzem h melegszik a hűtőből kivezető cső is.. Jól értem?
Most otthon van már de hévvel ment sajnos,azt mondta a kolléganője elviszi majd kocsival és előtte felhívja Atit hogy otthon vagy a melóhelyén van e. Ennyit mondott néköm.
Egy perc melegítéssel még nincs üzemi hőfokon,ahogy Ádám írta,amikor kezd felpörögni akkor finoman vissza lehet tolni a szivatót,aztán mikor 80-fok körül van akkor már nem kell.Üzemi hőfokon 1150-1350 az alapjárati fordulat gépkönyv szerint,de nekem is 1450-en van,jobban elkapja hidegen.A benzincsap mellett van bal oldalon az alapjárati beállító,azon tudsz állítani.
két lehetőséged van: vagy csak addig tolod vissza a szivatót, míg nem pörög nagyon a motor, és tovább melegíted, vagy mint én is teszem, óvatosan, elindulsz vele, és párszáz méter után nincs is semmiféle csuklás (helyes gázkezeléssel addig sem)
mennyire nem tetszett a gyári XT-R, hogy a lenti kipuffal olyn lusta, beléthúzónak tűnt, és mennyit dob rajta valóban egy rendesen elvezetett rendszer...
Én dolgozok sajnos nem tok kimenni, Andi ma délután kint lesz beszélek vele hogy át tud e ugrani érte hozzád. Mondjuk most nem motorozik nem tudom hogy mi légyen.
Van egy 2003-as FJR-em.
El szeretném végezni a tavaszi szervízet itthon.
Kardán olajal lenne egy kis próbléma, a gyári Yamalube 80W-90 olajat egy helyen lehet kapni magyarországon. 9000 ft-ba kerül a 0,5 liter ez szerintem arany áron van. Esetleg tudtok e segíteni abban hogy melyik fajtával leget helyetesíteni?
Köszönettel Jenor
Egy olyan problémával kapcs kérném a segítségetek h:
Ma pl mivel kicsit jobb idő volt mentem egy picit a motorral hagy járjon az olaj is...
És kb 10 perc gurulgatás után bekapcsol a ventillátor a motorban. (ezt a problémát már előtte is észrevettem párszor kisebb utak után is)
Még anno olvastam utána h a ventilátor átlagosan inkább nyáron nagy melegben, dugóban kapcsol be és kb akkor ha a hőmérő eléri a 100 fokot.
Kicsit utána kérdeztem egy motorszerelő ismerősömnél aki azt mondta h "egyszerűen tönkrement a termosztátod a motorban, és nem keringeti a vizet a hűtőben csak a blokkban."
utána olvastam itt a forumon is. Ha jól értelmeztem akkor úgy tudom tesztelni a termosztátomat h indítás után a termosztát előtt és a hűtőből kijövő csövet megfogom és ha a termosztát jól működik akkor 80-85 foknál a termosztát megnyílik és utána kezd melegedni a hűtő és utána hirtelen érzem h melegszik a hűtőből kivezető cső is.. Jól értem?
Segítségetek előre is köszönöm!
Eladó Oxford nyeregtáska hibátlan állapotban!
http://auto-motor.vatera.hu/al...