Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is egy pár napja licitáltam a vaterán egy olyan alkatrészre ami ha licit érkezik az utolsó 5 percben akkor meghosszabbodik 5 percig. Elég geci dolog, de nagyon felidegesítettem valakit... Én meg qrvasokat fizettem...
Nekem sincs. De volt.
ill. épp most dolgozok, megrendeltek egy buzi gépet, azt írogatom össze, holnap reggel meg mennem kell vírust irtani

meg épp most kezdek magamhoz térni, a vaterán túllicitáltak az utolsó mp-ben (altatott a kis gecó, én meg nem vettem komolyan )
én olvasgatok időnként

hozzászólni nem nagyon tudok (Yamahám sincs )
Én igen

sehol senki
Már nem megjöttünk
Szabadságon vagytok?
1x engem is még az elején
Na nem erdőbe, csak kukoricaföldre, földútra. Csak azért nem hallgattam rá, mert fel volt ázva Kölcsön GPS volt, és be volt kapcsolva a "legtövidebb út" és a "földutak" nem értettem hozzá, akkor mentem vele először
Az asszony ki akarta dobni az ablakon, és egyfolytában szidott, hogy minek ez a baromság, amíg nem volt, sose tévedtünk el
Ez vagy kamu, vagy az öreglányt már nem lenne szabad engedni vezetni, mert annyira elhülyült... még megöl valakit
Itt a szoc otthonban is vannak öregek, hogy csak az elmúlt 1 percre emlékeznek, meg a gyerekkorukra kellemetlen.
majdnem most meló van de délután összerakom teljesen a blokkot estére kész lesz
Na mizu,kész a gép?
Bevitte az erdőbe. . .
Igo Andika őt is bevitte az erőbe! .
má megint ez az olajzabálás

Jóó reggelt
castrol actevo 20W50 --- sokan ezt fogják adni válaszként...sokan ezt használják, többek közt én is
egyenes helyzetben sztederről felemelve kell szinten lennie...jelölések között. a felsőig töltsd. Cserélni 6 ezrenként, vagy 1-2 évente, 2 évente is ráér ha nem mész csak 3000 ezret és fűtött helyen van a moci télen, nomeg az elfogyasztott olajat(mivel fogja enni) pótold
a net nem az igazi :D
az fzr 600 blokkjába mennyi olajat kell önteni, meg mi a normális szint, az mikor éppen ellepi álló helyzetben az ablakot? milyen időközönként illik
cserélni?
az fzr 600 blokkjába mennyi olajat kell önteni, meg mi a normális szint, az mikor éppen ellepi álló helyzetben az ablakot? milyen időközönként illik
cserélni?