Nem indultunk el mert nem szerettem volna ott éjszakázni a hóban.
Elmentem az asszonyért és abból már világos volt hogy nem kellene erőltetni a dolgot. (alig lehet az úton tartani az autót)
A sárgát meg 15-ért nem adom oda de ha tényleg kell akkor leárazom neked.
Kösz. Kell vennem egy gyengébbet, mint a mostani, és akkor 1 személyes lesz a gép de legalább nem pattog el.
Na jó, 15é megveszem az őlinszt, ha má ennyire erőlteted
Voltál Pécsen? Gondoltam rád, hallottam a hírekben, h Bonyhádnál 6os beállva, M6 pestfele oldal torlódik...
Nálunk csak ónos geci van, de nem mék sehova
F@sz kivan,nem találom a képet.
Az exapé hosszabb pár centivel mint a Genesisé, az öhlins meg ugyanakkora mint az exapé. (csak lehet még állítani rajta)
Az exap furatközépig 340mm, a genesisét meg pupi mindjárt megmondja.
Elmentem az asszonyért és abból már világos volt hogy nem kellene erőltetni a dolgot. (alig lehet az úton tartani az autót)
A sárgát meg 15-ért nem adom oda de ha tényleg kell akkor leárazom neked.
Na jó, 15é megveszem az őlinszt, ha má ennyire erőlteted
Voltál Pécsen? Gondoltam rád, hallottam a hírekben, h Bonyhádnál 6os beállva, M6 pestfele oldal torlódik...
Nálunk csak ónos geci van, de nem mék sehova
csak nem eladó?
Az exapé hosszabb pár centivel mint a Genesisé, az öhlins meg ugyanakkora mint az exapé. (csak lehet még állítani rajta)
Az exap furatközépig 340mm, a genesisét meg pupi mindjárt megmondja.
meg tudod mondani, az 1000 exupnak milyen hosszú a háccsó telója? Akkora, mint a régebbiének? és az őlinszed mennyivel volt hosszabb?
Vagy valaki más tudja esetleg?
csak még nagyon köhögök, meg bicegek mint a sz@r. 22-én varratszedés
visszaolvastam, látom befejezted a Béla szívműtétjét
Ilyenek vannak Sanyiban a gépemberben:
eleredt az eső az imént
2 nap kórház, 5 nap itthon nagyon betegen (láz és köhögés folyamatosan) annyi nekem is lement, oszt járni se tudok
Sziasztok!
Vállaljuk motorok szervizelését továbbá gyári és utángyártott alkatrészek,kiegészítők,beszerzését kedvezményes áron (Minden típushoz).
Elérhetőségünk adatlapon megtalálható!
ON