Köszi, 1 próbát megér, de ismered a véleményem, miszerint az csak a magasságot változtatja, nekem meg puhítani kéne a teljes tartományban.
De beletéve kiderül...
Én a helyedben inkább tennék bele fél centivel hosszabb kutyacsontot és máris megjavulna a helyzet. Nekem talán még megvan a hosszabbított amikkel kísérleteztem, az talán egy picivel hosszabb az exapénál. Mindjárt megkeresem neked, addig ne vegyél semmit.
Mivel 1 ill. 2 személyre nem átállítható az FZR rugója, nyilvánvalóan olyat tettek bele, ami 160 kg alatt se üt fel, viszont én csak 70 kg vagyok. A leglágyabb állásban is kemény, és nem használom ki a rugóút harmadát se.
De nem azért cseréltél mert vagy puha vagy kemény,sehogy se jo,ez csak kényeskedés,én is tekergettem jópárszor mikorra betudtam ugy állítani hogy 1 és 2 személlyel is elfogadhato! legyen,nem az igazi ,mert egyedül lehetne egy kicsit puhább 2-nél meg kicsit keményebb,de nem kell naponta tekergetni és nyugodtan lehet vele akár vadulni is ésszerű keretek között.Megérteném ha mlas is agyba főbe pályázna,vagy lapon-koppon járna vele hogy nem jo,de normál közuti használatra megfelelő,és beállítható szerintem!
Veszek valami ilyesmit. én nem költök több10ezreket erre... az R1 könnyebb, sztem a rugója puhább lesz, vagy a kettőből kombinálok valamit. Sajna a rugótekerő emberem nem tud ilyen vastagot tekerni, különben gyártatnék.
Vagy bérbe veszem a ölinszed szezonra, amíg el nem adod nehogy megrozsdáljon a pócon.
Megtaláltam de sajnos ugyanolyan hosszú mint az exupé.
Szia!
most raktam össze egy Gigabyte/i5-3500/8G/64G_SSD/blu-ray gépet, qrva jól hasít (igaz, csak pendrive linuxxal próbáltam)
De beletéve kiderül...
Meg persze tanulok majd motorozni is.
http://www.youtube.com/watch?f...
Vagy bérbe veszem a ölinszed szezonra, amíg el nem adod