Igen ezt szoktuk többnyire, ár/érték arányban ez a legjobb.
Nem feltétlenül kell 20w50-esnek lennie, az akkor "kell" ha nyáron nagy melegben is hajtod vagy sokat jársz vele városban. Ha hidegebb időben is mész vele akkor viszont a 10w40 jobb választás.
Még aznap írtam hogy megkaptam
Nem tom ez a freemail valamit vacakol Feribánál
Mindig mikor küldtem mail-t ,mindig jött egy olyan válasz hogy:Új jelszót cserél
Jó estét Feribá!
Igen megkaptam
Köszönöm,még az enyémet nem adtam fel ha nem baj,most egy darabig nem is tudom. Kb február elején tudnám,de ha nagyon sűrgős megoldom valahogy.
Köszönöm feri bátyám de eredetileg én is ilyen villamos izé vagyok. (ahogy a kollégám mondta)
Nálam legfőképpen a "nekem nem sürgős" esete forog fenn, így a "majd megcsinálom" határidővel készül a dolog.
Bazze ki kellett rohannom visszajöttem és a macska szájába ott a vadonatúj olajszűrő tömítőgyűrű már mindenhová felugrik a kis geci és nem dobta volna el mikor kértem adja ide edzésben tartott futottam utána
Nekem van itthon 2 állólápám éjjeli szekrényre Kanadából. (110V-os gyökérfajta dugvillás)
Az asszony az Istennek sem érti meg hogy NEM lehet bedugni mert ki kell cserélni a foglalatot és a dugvillát is.
Nagyon tetszik!
http://the-filtershop.com/spd/...
Nem feltétlenül kell 20w50-esnek lennie, az akkor "kell" ha nyáron nagy melegben is hajtod vagy sokat jársz vele városban. Ha hidegebb időben is mész vele akkor viszont a 10w40 jobb választás.
Nem sűrgős:tavaszig ráér.
Tudom az email-nekem is kiírja:új jelszót cserélek!
Nem tom ez a freemail valamit vacakol Feribánál
Mindig mikor küldtem mail-t ,mindig jött egy olyan válasz hogy:Új jelszót cserél
Igen megkaptam
Köszönöm,még az enyémet nem adtam fel ha nem baj,most egy darabig nem is tudom.
Nálam legfőképpen a "nekem nem sürgős" esete forog fenn, így a "majd megcsinálom" határidővel készül a dolog.
Elég közel lakunk egymáshoz.!
Eljuttatod , és megoldom,220v-ra.
Szép estét mindenkinek!
Fegya megkaptad a cuccot?
http://youtu.be/UrvjHfqk9mA
Az asszony az Istennek sem érti meg hogy NEM lehet bedugni mert ki kell cserélni a foglalatot és a dugvillát is.
A rossz oldalon van a kormány.