Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Feribácsi
Hali gali

Nagyon tetszik!
Ez a legjobb ár a mit találtam
http://the-filtershop.com/spd/...
reggelt
mi lehet vele néha hiányzik
Igen ezt szoktuk többnyire, ár/érték arányban ez a legjobb.
Nem feltétlenül kell 20w50-esnek lennie, az akkor "kell" ha nyáron nagy melegben is hajtod vagy sokat jársz vele városban. Ha hidegebb időben is mész vele akkor viszont a 10w40 jobb választás.
Kinetic Jani.
Hali
Nem sűrgős:tavaszig ráér.
Tudom az email-nekem is kiírja:új jelszót cserélek!
Még aznap írtam hogy megkaptam
Nem tom ez a freemail valamit vacakol Feribánál
Mindig mikor küldtem mail-t ,mindig jött egy olyan válasz hogy:Új jelszót cserél
Jó estét Feribá!
Igen megkaptam
Köszönöm,még az enyémet nem adtam fel ha nem baj,most egy darabig nem is tudom. Kb február elején tudnám,de ha nagyon sűrgős megoldom valahogy.
van vagy 1900 Ft
Mentem éjszakára.
Köszönöm feri bátyám de eredetileg én is ilyen villamos izé vagyok. (ahogy a kollégám mondta)
Nálam legfőképpen a "nekem nem sürgős" esete forog fenn, így a "majd megcsinálom" határidővel készül a dolog.
Hali
Elég közel lakunk egymáshoz.!
Eljuttatod , és megoldom,220v-ra.
Hali gali
Szép estét mindenkinek!

Fegya megkaptad a cuccot?
hogy hívták azt a mókust kinek 300at ment az fz750? lecserélte a vasat
Bazze ki kellett rohannom visszajöttem és a macska szájába ott a vadonatúj olajszűrő tömítőgyűrű már mindenhová felugrik a kis geci és nem dobta volna el mikor kértem adja ide edzésben tartott futottam utána
Nekem van itthon 2 állólápám éjjeli szekrényre Kanadából. (110V-os gyökérfajta dugvillás)
Az asszony az Istennek sem érti meg hogy NEM lehet bedugni mert ki kell cserélni a foglalatot és a dugvillát is.
Nem.
A rossz oldalon van a kormány.
Ja, azt hittem, Ábrust akarod vinni 1 körre
ok, majd nézd meg hátha olyan köllene...