Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van belőle több féle,és kb félárnál éicsit többért van. De ezt még pontosítom.
Féláron persze.
Teljesen jó. (de én mibe vegyek? )
Mondjuk ez viszont nem adatik meg sokaknak.
Na ezt rosszul tudod,de nem baj. Neked elnézem. Ugyanis a kor előrehaladtával csak mértéket kell tartani. A végelszámolásnál jól jöhet,ha valaki normálisan él/élt,éveket jelenthet.No meg nem az sem hátrány ha nem lőgnak ki csövek az emberből,hamen a végén békésen elbóbiskol és úgy van vége.
Rosszul gondolod, Sanyi

Az emberi test az idővel öregszik, elhasználódik. Minél jobban terheled, annál hamarabb, mint ahogy a szégyilkolt FZR is hamarabb kileheli lelkét, mint a te kímélt svájcid

Magyarul: pihenni, pihenni, így elodázni a mindenképp bekövetkező elhasználódást
Tök mindegy mit mozogsz,csak csinálj valamit. Egyébként mostanában egyre többen választják ezt az utat szerencsére. Átformálja a mozgás az emberek nagy részét fejben is.
Nekem sincs fb-om,és nem is lesz.
mivanmi?
tisztelettel, teeee! már budai elittel beszélsz!
mizu?
Még én is tartom magam, bár lassan már a saját házamba sem léphetek be fb reg. nélkül.
jó éjt
Nem arról van szó, hogy nem tetszene, 1szerűen kiütést kapok a facbuktól, meg hogy ma már minden akörül forog
De azért kösz.
Ja igen zárt csoport,csak ha csatlakozol tudsz belépni.Jelzem ha nem tetszik ami ott van természetesen azonnal kiléphetsz
jó éjt
Igy kell!Én 37évesen jobb kondiba vagyok mint az elözö 10évben bármikor !
Jó éjt megyek mert 4.20kor csörög a vekker.
motiváció
Akkor alma

Mint a viccben: nem lépek be olyan csoportba, ami engem is felvesz
Mivel mi nem vagyunk csatlakozva a Szent Fertőhöz így be sem engednek oda.