Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

Na leküzdöttük a mai havat is!
Én meg sokkal több szabadidőre vágyok.
Basszus nem sokkáll lopják nekem a haverok az első jelzőtáblát
HAJRÁ!
én meg 30 kg kisebb súlyt és arra edzek
Sztem még busszal is más lenne
Ja vágom.
Jó jó értem, tudom. Csak azt szerettem volna mondani h nekem a törött az üzlet. A helyreállítás ha olyan igazából nem kerül pénzbe, inkább időbe.
Pl egy 300 ezres kocsiba ha van(javítóknak fizetendő) 200 ezer kár kevesen csináltassák meg. Na ha egy ilyen az enyém lehet 100ér és nem kell átíratni lehet rajta harácsolni 100 felett.
Szerintem hegeszd le a hátulját fixre / nem kell évekig a teloval vacakolni /,tegyél rá egy magas kormányt,és Te leszel a környéken a legmenöbb choopperes!
Nem dehogy.
Csak próbálok némi beszédtémát vinni a fórumba.
A következő kérdésem az lett volna hogy nem tud valaki 8mm-es üvegtáblát?
qrva jól néz ki. Láttam,és szép a kocsi.
Nem vagytok bénák. Köztudott,hogy én vagyok a csigabajnok köztetek,de csak motorral és autóval.

Mondjuk ha bringával mennénk,esetleg kocognánk,akkor más lenne a felállás.
benzines
Messze van.
Öreg.
Dízel.
Francia.
Nehezen eladható.
Nincs összetörve,így nem tudom az önérzetedet a minuszokba döngölni,és gombokért elhozni. Hogy még hálás is légy h eltakarítom az udvarról a kerülgetett vaskupacot
Meg úgy ismerősökkel nem is szoktunk ilyet csinálni
Bocsmán nincs rá ötletem,hirdetgesd.
mermár sürgős az eladás?
Gida te nem akarsz rönót venni?
Szeretek motorozni,a közlekedéssel meg csak megbírkózok valahogy.
De jó neked!
Én is cseréltem rugóstagot tehát béna vagyok.
? NEM kell tudni,szeretni kell,és ez a lényeg!Szerintem. Az viszont nem árt ha közlekedni is tud az ember.
Nemnem ,nézd meg jobbam majd'legkeményebben van
Az R1 teló alsó felfogatása alapból nem olyan mint az FZR-é ezért beletoldottam,igy ugyanolyan hosszú lett,és mivel fordulékonyabbra akartam ezért kapott rövidebb kutyacsontot ami megemelte a "seggét".
Én se cserélek rugóstagot! Akkor tudok motorozni?

Tudok motorozni! De jóóóóóó!