Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarom igazán eladni,csak feltettem...Túlságosan élvezem egy motor kicsinosításának folyamatát,itt meg már elkészült minden,azt vettem észre valamelyik éjjel 1kor,hogy olyan dolgokra licitálok az e-bayen,amire már kurvára semmi szükségem,a motor nem lesz jobb tőle,csak felesleges pénzkidobás...Még fel se raktam az új gumikat,de már megint azon veszem észre magam,hogy egy órája vadászok rá papucsokat,mert tuti hamar elkopnak
Egy biztos,100 Ft-ot nem engedek belőle,ha elviszik,elviszik,ha nem megmarad
Amugy mért adod el az RSV -t
Számít neki, mert ez 3db olcsó fos monitor különböző szögből nézve más tónusú a kép rajtuk, ez a teszkós TN-film panel kategória.
Ha valaki erre izgul, sokkal jobban jár projektorral, mi autóversenyt próbáltunk, 3m képátló 3m-ről az jó volt, tök realisztikus a nézet, valódi nagyságúak a tárgyak, ez 3 moncsin se jön át.

Ui: itt a 3 moncsi meghajtása az érdekesebb.

Mentem délutánra.
Áll az alku,annyi kérésem lenne,hogy gyere már el Nyíregyházára,este 8kor találkozunk a Luk kútnál,lehet kések egy kicsit,de mindenképpen várj meg
oké,de valamit dobnék rá,mert nem akarok egy fórumtársat lehúzni
200-ba érdekel de ha viszem az extrákat is akkor 180. (átíratva persze és tele tankkal)
Ha még jobban akarsz járni akkor 185-be beleférhet még egy új díszüveges bejárati ajtó is.(berakva persze)
Így mind a ketten jól járunk és még keresel is rajta. Na?
(gab200-tól tanultam az árképzés technikáját így nála reklamálj ha kevesled)
Csere fzr 1000 genesisre

-Há főnököm mennyi á vége?
-Mentem már vele 250-et egyszer
kettő van
Nem tudom még,feltettem a netre egy olyan árban,amennyiért nem sajnálnám
Ha annyiért nem viszik el,akkor megtartom,mert az idei évtől akarok pályázni is 2 hetente,igazából arra is tökéletes lenne.Ha elviszik,mindenképpen veszek egy pályamotort az árából...Igazából nem akarom nagyon eladni,de ez már elkészült és imádom a szerelés folyamatát megélni
Magadnak? Há itt mán árulod a blokkját
Tehát most már jó.
És az olasz csoda megy a levesbe?
zx 10r,ha minden úgy megy,ahogy szeretném,akkor nekem
Milyen motor ez kinek lesz?
A picsába ,meghúztam a csavart a gumitömítés alatt a nyomikulcson,mindjárt jó lett fuck
Veszprémi piacon voltál
Elvileg jó a nyomi kulcs,20Nm-ig ok minden a 8-as csavaroknál