Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha akkor ma kiderül hogy van e valami város vele
Nem tudom mert azok csak voltak. Szerintem jók lehetnek bár a csavarokat valaki már cserélte bennük.
Ideültem bekapcsoltam beléptem és annyi volt. Tegnap azért volt 28 mert elsőnek a citromélbe léptem be.
Amit adtál 2 féknyereg azoknak mi város? Mert lehet ki kéne az enyémmel cserélni őket de nem tudom hogy nyomjam ki azoknak a dugóit amit adtál gondolom azok is jól be lehetnek már állva
Jelenések könyve 6.23
És akkor légyen bölcsesség, békesség, mikor eljössz közénk jó mesterünk tanítónk.
áááááá A 6:23as megjelenés direkt kivártál
reggelt 6:04 Ábrus lassan a színre lép, még rímelt is
Ma teszek még 1 kísérletet hogy megjavuljon még 1x szétszedem a felső munkahengert úgyis felrakom ma a nagy kormányt meg a 17es lánckereket Fábi hagy örüljön hogy nem adok esélyt neki a visszavágásra
Hal
Valaki mindig kéznél van.
szakmabelit a típusra értettem :) Ahány gép annyi szokás. holnap átnézegetem megint a dolgokat meg kipróbálom a tanácsokat, köszönöm a gyors reakciót :)
Honlapunkon Ön a(z) 2013/4827 számú ajánlatkérésben, az alábbi termék(ek)re kért ajánlatot:
név mennyiség ár/db ár összesen
fejidom- tartókonzol 1- 82771 Ft 82771 Ft
Fizetendõ összesen (szállítási ktg nélkül): 82771 Ft

Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, kérem kattintson ide! (Megrendelés visszaigazoló link)

Egy ajánlat ami irreálisan magas!

Megrendeljem valakinek?
Hali
A személyem írámyított ide.
Jó,teszek hozzá azt is.Na mára elköszönök,irány haza alukálni.
Nekem a Wartburg fékje csinálta ezt,magától felkeményedett.Volt a főfékhengerben egy kis visszafolyó furat,meg a dugattyúban egy szelep,az le volt ragadva,a furat meg eldugulva,a felesleges nyomás nem tudott visszafolyni.
nacsak azért kérdezem mert nekem a szabra menő vezetéken lévő csati öszevissza van olvadozva és ha esetleg lenne egy olyan is feleslegbe akkor szükség lenne rá ha jólgondolom az csak egy saru foglalat műanyagból, természetesen kis felárral. ja és elküldtem a címet mailen
Nálam ősszel lesz négy éve hogy benne van,eddig tökéletes.A németek is csinálják,nagyon hasonló elven,csak ők nagyobb áramra tervezik hogy elbírja a CBR900 generátorát.Én 25A-re terveztem,ez fölötte van mint amit a 600/500 generátora tud.Nem szép,de jól működik.
nem cseréltem állt fél évet és állás közbe felkeményedett beszorult megakadt azóta orális sex van
Hátrafelé nekifeszülnek a tárcsának,nem cserélted fel őket?Lehet hogy újat kéne berakni.
Jó lesz nekem is Gyulus csinált minden fasza
Természetesen,csak össze kell dugni,majd leírom melyiket hova.A csavar felerősítés is ugyanoda megy.
figyu a feszszabnak gyárival megegyező lesz a csatija?