Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtok aludni
nemtom nézegettem és ezt találtam sok oldalt megnéztem
rendben köszi
Jó,holnap nekifogok.Ha kész majd üzenek.
Gyula lesz feszszabom? küldtem mailt.
ho-ho-hó!
ki beszélt itt nyílászárókról?
csak a 200.000-es ablakot szabad megvenni,mert anélkül szart sem ér a házad
oké én elhiszem neked, de ott még motor nélkül sem jártam de majd figyelem a fórumot aztán ha lehet összefutunk ha neked(nektek) is jó
Mondd megt Andinak hogy imádom,ha legközelebb találkozunk,viszek neki egy pár rózsaszín zoknit. . .
Okos macska,rájött hogy lehet vadászat nélkül egeret fogni. . . .
Érdemes előbb Kakucson kezdeni.
már legalább 2 éve tervezem hogy gurulnék már a ringen de valahogy sosem jutok el odáig persze nem is volt kivel azt örömmel venném ha összefuthatnánk egy-egy alkalommal azért más lenne olyannal menni aki már volt ott az a baj azt se tudom hogy mennek ott a dolgok talán ezért is nem jutottam el odáig
Még csak 1x voltam, de idén tervezek megint menni. Inkább Kakucsra jártam. Vagyis 4x voltam, az nem tudom mennyire számít járásnak, ott Snoopy a király . Te is akarsz menni? Szólj majd és mehetnénk együtt. Tököli gyorsulásin viszont gyakori vendég leszek . Látom Pupu barátom fogadalma is megkopott , úgyhogy Ő is ott lesz. Meg a tavalyiak közül mindenki szerintem .
fábi , láttam a képeid közt voltál a hringen, gyakran jársz oda motorozni?
Mikor jártál arra és mit tapasztaltál?
netán BP racing-os ár?
én most csináltam az enyémet én 3300.--ért vettem 1m-t az1.5 méteresből tudom van több féle de ezt olyan emberke ajánlotta aki karbonozással foglalkozik
Na de most elhúzok aludni mert már bilibe lóg a kezem
Bázzzeeee a bukósisakomat bekígyóbőrfóliáztatom
ultrahangos egérfogóról még nem hallottál? Itt a filmes kajaraktárba raktunk 1db egeret nem láttunk a környékén se
mi lenne ha be karbon fóliázám a Bélát
most van 100x150cm 9000ft

Ma a macskánk berohant a garázsba, felkapta a teli egérfogót és futás!
Meg kellett dobnom a mocskos disznaját az övtáskámmal hogy ne lépjen le az egérfogóval mert aztán kereshetem a kertben.
Kitáraztam és megkapta az egerét én meg visszakaptam az eszközt. (párat már elvitt ami nem lett meg)
reggel talizunk itt 6:23 kor