Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezeket a tárcsákat egyébként szabad szabályoztatni?, mi a minimum vastsgság ami még elmegy?
Ne konkrétan csak fzr 1000 hátsó tárcsát keress.. a 80-as 90-es években a legtöbb Yamahának ugyan olyan hátsó féktárcsája volt.. maximum a mintázatuk más. Nekem is FZR tárcsám van az XJ-n.. mert akkor épp ilyet találtam.

267 mm az átmérője ha nem tévedek.. a csavarkiosztás meg egyértelmű
mi a baj a tárcsáddal?
Igen köszi azt láttam.
nem jó helyen ütötték meg!
most megöltem a fórumot?

Tudom én is.
Nem kis darab rendőröktől tudom hogy pl. nemrég egy átlag ~50kilós őrjöngő csajt aki be volt lőve és egy székkel hadakozott a presszóban, hárman is nehezen tudtak lefogni és átadni a mentősöknek.
miért?
na mert?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ neeeeee nyílászáró szó itt tiltott nem szabad kiejteni
jajj nyílászárótneee
de akkor minden okés vele is?
hát ebben is van igazság de nem mindig érek rá.Elkezdtem gitározni és az is leköt meg van amikor csak bedőlök az ágyba oszt alvás.Ha be jön a jó idő akkor meg megyek a kecóhoz melózni.

Áprilisba meg lesznek a nyílászárók is!
Igen , esélytelen. De valamit ne feledjünk: Az egyik legveszélyesebb ellenfél,támadó,kötekedő,rabló az az ember akinek szinte nincs is semmi vesztenivalója,és ezzel tisztában van.
Erejét a düh a kilátástalanság megsokszorozhatja.Mivel nincs vesztenivalója,így cselekedeteinek nem érzi a súlyát

Csak annyit akartam mondani h ezeket az embereket nem szabad alábecsülni nemtől mérettől függetlenül.
Rosszkor jössz néha ír
egyem a kis pofidat xxet vegyé akko azzal lehet szágudozni is
má tuggya tököm f@sz angol legközelebb oroszul írom az még megyen
Te nem jársz ide.
Öntöttem bele némi unikum neksztet. (jó hogy írtad, magamtól is eszembe juthatott volna)
hát akkor legyen öccá
akkor ezt megbeszéltük! te mi van ezzel a jányal?mióta voltunk nála az állatkertben azóta nem is beszéltünk?hogy hogy nem jár ide fel?vagy én jövök rosszkor?
azasszonynakteee