Ne konkrétan csak fzr 1000 hátsó tárcsát keress.. a 80-as 90-es években a legtöbb Yamahának ugyan olyan hátsó féktárcsája volt.. maximum a mintázatuk más. Nekem is FZR tárcsám van az XJ-n.. mert akkor épp ilyet találtam.
267 mm az átmérője ha nem tévedek.. a csavarkiosztás meg egyértelmű
Tudom én is.
Nem kis darab rendőröktől tudom hogy pl. nemrég egy átlag ~50kilós őrjöngő csajt aki be volt lőve és egy székkel hadakozott a presszóban, hárman is nehezen tudtak lefogni és átadni a mentősöknek.
hát ebben is van igazság de nem mindig érek rá.Elkezdtem gitározni és az is leköt meg van amikor csak bedőlök az ágyba oszt alvás.Ha be jön a jó idő akkor meg megyek a kecóhoz melózni.
Igen , esélytelen. De valamit ne feledjünk: Az egyik legveszélyesebb ellenfél,támadó,kötekedő,rabló az az ember akinek szinte nincs is semmi vesztenivalója,és ezzel tisztában van.
Erejét a düh a kilátástalanság megsokszorozhatja.Mivel nincs vesztenivalója,így cselekedeteinek nem érzi a súlyát
Csak annyit akartam mondani h ezeket az embereket nem szabad alábecsülni nemtől mérettől függetlenül.
akkor ezt megbeszéltük! te mi van ezzel a jányal?mióta voltunk nála az állatkertben azóta nem is beszéltünk?hogy hogy nem jár ide fel?vagy én jövök rosszkor?
267 mm az átmérője ha nem tévedek.. a csavarkiosztás meg egyértelmű
Nem kis darab rendőröktől tudom hogy pl. nemrég egy átlag ~50kilós őrjöngő csajt aki be volt lőve és egy székkel hadakozott a presszóban, hárman is nehezen tudtak lefogni és átadni a mentősöknek.
Áprilisba meg lesznek a nyílászárók is!
Erejét a düh a kilátástalanság megsokszorozhatja.Mivel nincs vesztenivalója,így cselekedeteinek nem érzi a súlyát
Csak annyit akartam mondani h ezeket az embereket nem szabad alábecsülni nemtől mérettől függetlenül.