Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek is lesz előnye ha a Glocknerre mész,ha megállsz mindjárt be is fékez,nem gurulsz vissza.
De ha ki kell tolatnom valahonnan akkor szopás
Nekem is van hőlégfúvóm,engem a szabadonfutó viccel meg,télen a nyári olaj megfogja,és szalajt.
Jó éjr Urak!
Többnyire előre mész nem?
most látom homályos 1 kicsit de csak nagy volt a köd vaku nélkül nyomtam ne a prizma látszódjon hanem a motor
Ha autóról bikázod,akkor tuti indulni fog.
Lassan nekem is be kell röffenteni a GW-t. Majd kiviszem neki az esküvői képünket.
hali én nem vagyok "szakmabeli"csak a saját tapasztalatomat tudom
leírni ugyanis az enyém is nagyon nehezen indult már hőlégfúvoznom kellet ha el akartam indítani 5 fok alatt és 1 garn. iridiumos gyertya megoldotta a problémát pedig nem azért lett cserélve mert hogy majd attol fog indulni hidegen hanem mert már eljött az ideje a cserének és iridiumosra lett cserélve persze azt nemtudom ha csak sima de új került volna bele akkor mi lett volna . most mínusz van (a garázsban+2)de tudom ha most kimennék elindulna az tuti
Papa előre tolva nem szorul hátra tolva szorul a fék pedig ma szétszedtem kipucoltam mind a 2 nyerget a felső munkahengert újy folyadék légtelenítve is van a betétek fasza vastagok még
. .
Majd akkor lehet örülni,ha kész a szerződés,és minden klappol.
Mentem dolgozásba.
Nézd meg ad e szikrát engem is leszopatott az aksi már szétbontottam a fél motort és csak le volt merülve forgatni forgatott de nem volt szikra aztán hoztak egy festményt közbe összeszedte magát az aksi és beröffent szombat óta 300km mentem ugyan azzal az aksival most már pöci röfi
Semmit, csak ha látom akkor nem gépelek feleslegesen.
Mi rosszat írtam? .
Úgy néz ki sikerrel járunk. Pénteken megyünk az ügyvédhez.
Ez ádámnak kicsit jobban megy.
Jó lett a Béla?
Szia.
Ha első indítás az őszi leállítás óta akkor megeshet hogy üresek az úszóházak és ha ráadod a gyújtást akkor a benzinszivattyú csak 3-4mp-ig dolgozik ilyenkor. Azt szoktuk csinálni hogy a vészleállító kapcsolóját addig kapcsolgatjuk ki-be amíg el nem hallgat az AC pumpa. (akkor tele van az úszóház)
Kényesek még az akksi töltöttségére is, ha nincs benne elég fesz. akkor teker az önindító rendesen de szikrára már nem marad delej.
Ha egyik tanács sem válik be, akkor mutass meg egy szép festményt vagy képet a mocinak és gondolj rá kedvesen, vszeg jobb belátásra tér.
Na itthon vagyok
Több oka lehet,hosszabb állás alatt kipárolog a benzin a karbikból,viszont álló motornál egyszerre csak 5-6 másodpercig megy az ac-pumpa,utána leáll,ez meg kevés a kiürült karbik feltöltésére.A gyújtáskapcsolóval többször kell be és kikapcsolni,amíg az ac-pumpa berregése meg nem szűnik,akkor fel vannak töltve a karbik,indítható.Szivatóval,gázadás nélkül próbáld.Ha gyári értékű fúvókák vannak a karbikban,és jók a beállítások,tíz fokban be kéne indulni.