Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most adtam oda neki az enyémet (állatok ellen való) de szerintem éles szituban ledermed és nem tudja használni.
neszenekedis
én most tervezek venni Kingának gázsprayt, meg veszettül vinnyogós személyi riasztót.
multkor fél 5-től volt d.u. vizsgája Szolnokon. inkább elvittem autóval. nekem ne vonatozzon este 7-8 óra fele. ez a része még csak-csak, ami Szolnok fele megy, de pl. északabbra. hajdúhadház, nyíregyháza... nem szívesen mennék én se.
nagyonvicces

Asszony megjött, megúszta. (az 50 körüli alkesz hajléktalan nő azzal fenyegette hogy kilöki az útra a kocsik elé és elmondta mindenféle qrvának, pedig ez a szerencsétlen rá sem nézett)
Mondja hogy egy középkorú pasas várt még a megállóban de elszaladt amikor a nő rikácsolni kezdett. Kemény .
na majd jövök elmegyek egy kis lángosért!
Sanyién sincs de ha lenne sem tűnne fel neki. (asszem 80 felett villog)
már kezdtem izgulni hogy még sosem vettem észre.
A tiéden vszeg nincs.
Most először lemostad vagy összekoszoltad?
Speed lámpa? az enyémen is lehet olyan?

Én is Mol sprayt használok és bevált.Elég jól fent marad a láncon.

Vizet meg a kormány nyaknál a hűtőbe illetve a kiegyenlítőbe tölts.
A speed lámpával ne foglalkozz,nem érdekes. Japán belpiacos gépeken van az ottani szabályok miatt,adott sebesség felett jelez hogy gyorsan mész. (kiveheted az izzóját ha zavar)
Pupu aszondaná.
öcáá
max valami gyűjtőnek kellhet. akkor olyan 4-5 e Ft-ot lehet ad érte.
egyébként nem ér semmitse
hali. szerintem az ablakmosó tartályába töltsd. valószínű a faridom mögött jobb oldalon találod kiegyenlítő tartályt. láncspray (nekem mol-os van)
speed? passz. lehet gyorsan mész?
Faszt hp ipaq mit érhez?
http://www.technet.hu/telefon/...
Sziasztok! '89-es évjáratú fzr400-asnál hová kell a vizet tölteni? Illetve hol van a fékfolyadék tartálya? A láncot mivel szoktátok kenni? A speed lámpa kigyulladása mit jelent? Köszi előre is, és bocsi a sok kérdésért, csak nem akartam külön-külön kiírni őket.
hello én láttam fent apródéknál a napokban elsőfékek meg egy hátsó tárcsa. azt láttad?
Sziasztok!Yamaha FZR 1000 exup 89-es évjáratúra keresnék fej idomot a körlámpás és alsó beömlős változat kéne.Illetve ugyan erre keresnék hátsó féktárcsát.Ha tud valaki valamiről légyszi szóljon mert mindjárt szezon és még darabokban vagyok!Előre is köszike .
sok régi autó és motor, egy jófej öregúrral. mi nem tetszik ezen.
pont olyan mint mikor Te motorra ülsz
Szerintem qrvára vontatott egy film de mefgyek, +nézem a végét még1x (a te kedvedért )
Dehogyis, minden tanácsot szívesen veszek