Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Üdv itt! Hát nem is tudom...Én ha hosszabb útra megyek akkor beteszek a dobozba egy defektjavítót és egy bringapumpát. Ha nem felejtem el. De akinek nincs doboza sokat nem tud vinni. Ha jó a motor akkor nem nagyon kell semmi...
sziasztok. szeretnék csatlakozni a fórumhoz. kezdő motoros vagyok és szeretnék még szezon előtt felkészülni a motorozásra mm minden eshetőségre
PL: mik a legfontosabb dolgok, miket érdemes magamnál hordani ha elindulok valamerre stb.
Ha tudtok mondani valamit az jó lenne.
Várom a válaszokat
Király!
Itten van ni!
Hát persze. Csak azon állandóan a Tour De France,és kosárlabda fog menni.
És ilyen lesz a kertben?
Hívj!
De hát futva sincs messze.
Van.
Nem volt drága. Szeretem az ilyen kis házakat. Van pince, tetőtér, cserépkályha... Készültök a Békés nyugdíjas életre, mi?
Aztán bicikli út van a közelben?
Üdv Uraim! Ultra brutál!De sisak nélkül napszemcsibe nyomni,egy öklömnyi repülő kődarab ugy leüti hogy 1 hétig nem kér kenyeret csak infuziot! Vagány milliomos gyerekek szórakozása,de azért kiprobálnék egy ilyet!
kikaparjuk a gazt a kerekekkel majd
Hát a következő még nem,de később majd lehet ha rendberaktuk egy kicsit.
Tőlünk 9km-re egy Pellérd nevű kisfalu határán túl a hegyen. Hétvégi házikó. Nyáron kint lakás lesz sztem,csendes környék. Van 6 gyümölcsfa,és gyep. Kell még tűzrakóhely,és pár apróság is,de alapből is igényes,szép házikó. Van benne fürdő,wc,és 10 köbméteres ciszternából víz,ami 3 szintű szűrőrendszerrel van ellátva. Ívóvizet hozni kell,de nemsokára jön a vezetékes víz is. Fűtés van cserépkályha,van gázkonvektor saját palackos rendszerrel,és van split klíma is. Röviden ennyi. Hát az ára ... az ....nem kevés. Az egész család összefogott,úgy tudtuk csak megvenni. Két éve még 5 milla volt,tavaly leengedték 4,2-re,de nekünk sikerült 3,5-ben szert tenni rá.
Gratula, nagyon jól néz ki! Kicsit bővebben, merre található, mi a cél vele, mennyi volt? A borospince király! Itt lesz a következő tali?
Sziasztok!

Meglett a kisház! Tudom nem idevaló,de nagy örülés van,és szeretném megosztani veletek is az örömet,ami bennünket ért.