Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sőt egyáltalán ne cseréld,teljesen fasza az 20 évesen is
akkor valami egy dugattyús csoda meg 170-es tárcsa
Nem is cserélem.
Dobfék egy 320 kilós motoron?
akkor te ne cseréld le,neked jó a dot 3-as is,sót megpróbálhatsz szerezni 1970-ból dot2-est is a GW-ben úgy is tökmindegy a dobfékhez
ez nagyon szar volt
Én is az 5.1-et szeretem, bár azt mondják, a 7.1 jobb...

Házimoziba
azt,hogy magasabb a forráspontja,tehát nyáron melegben(amikor általában a legtöbbet használod a motort),sokkal jobb lesz a fékhatásod,direktebb a féked,határozottabb nyomásponttal.Ha szeretsz kanyarogni,akkor is előny.
Én azon a véleményen vagyok,ha gyengének érzed a féked:
1.brembo sc fékbetét
2.fémfékcső+5.1 olaj

ebben a sorrendben...
Mer te má öreg vagy

Én, mikor a brembos FZR után mentem az FZ-vel, először bexartam, mert azt hittem, elment a fék Persze fogott, csak alig. Igaz, az egyik telo picccit folyt, rá a tárcsára de lepucolva se lett az igazi - ill. inkább fosch.
az mit is jelent pontosan?
a fele már megvan az osztótól lefelé is meglessz hamarosan
és a fékolajat 5.1-re,az is sokat számít!
Ez így van. (én sem tenném)
Annyit még megtehetsz hogy kicseréled a fékcsöveket fémbevonatosra.(sokat számít)
ja láttam azt én is de tényleg nem mókolnám meg én azt a tanácsot kaptam hogyha nem pályázok félnapokat meg nem szerpentinezek sokat akkor a régi is megálja a helyét .
A rendőrök nem megfelelően jártak el.
Már az elején gumibottal kellett volna ütni és a megbilincselés után átmenni rajta a saját kocsijával.
naaaaaa
Az a baj hogy sajna túl drágán vettem....inkább már akkor nem adom el hanem ráteszem valahogy. Jobban jársz szerintem ha megveszed amit Pupu mond.Az apróhirdetések közt van.
Ohh, egész jó lett. Lehet átgondolom mégegyszer ezt az átalakítást. Csak rá kéne tenni valahogy ha már megvettem.
Na mentem alukálni jó éjszakát gyerekek
én is pont így vagyok ezzel a dologgal nekem is olyan fékem van mint a tiéden én sem mókolnám szívesen de ha valami jó árat mondanál lehet meggondolnám magam
A fék nem játék ezért kéne rátenni
Nekem is barkács távtartó van alatta, műxik. És fog
Bizonyos olajfogyinak lenni kell, mert ilyen fordulatnál fent kell hagyni a hengerfalon egy réteget, különben elkop hamar.
Gyártótól függ, melyik mennyit, ez a henger "simaságától" függ.

Persze ha xarrá kopott a henger, ovál a dugó, papír a gyűrű, akkor is eszi, de az más - bár ezeknél a 20+ éves jószágoknál ez is előfordul.
üdv mindenkinek hallottatok már bendix nevű fékbetétről?
Nem tudom de pont most volt fent a fékeknél 15ebe yamaha 4 dugós.