de nagyon finom de még lehetne fokozni 17 44 re és még jobb lenne fogyasztásügyileg, 17-46 ra jött ki 6. 4000 100km/h és az idegesítően visított már most 3000-3500 körül lesz de csak hétvégén derül ki, az idő meg borul be
Mos értem haza.
Ábrus ez a 17-45ös kombináció jó csak a kurva könyököm megint megcsapta a térdemet
6. 2000 olyan finoman lehet krúzolni a városba A sok egyetemista meg csak nézett a kálvintól a dejákig kijez a fijjú aki ijenkor is motorozik.
A bartókon meg már a mesterlövészek lesik mikor megyek arra az csúnya volt most a házak között
az nem kérdés, h megtartom, nagyon jó állapotban van, kb 80 ezer van benne. csak ugye az én 25-26 évemmel a biztosítás felszökik az egekbe, meg most nem tom, h ilyenkor öröklésnél mi a teendő, ugyanúgy át kell írni a nevemre, mintha vettem volna( kb egy 100-as)?
Műszakilag semennyit. A biztosítást meg súlyadót neked kell tudni...
Az egy nagyon jól bevált városi szaladgáló kocsi, de pénzt nem ér, ha el akarnád adni sztem meg kell tartani, egy autó mindig kellhet.
Sziasztok! úgy néz ki, megörököltem apukám autóját, és ezzel veszélybe került a motorozás. ugyanis mostmár azt is fenn kell tartsam. tudtok valami értéket mondani, h mennyit kell költeni egy 1.3- as wagonr+-ra évente? kb 30 ezrem lenne havonta az autóra és a motorra. az elég lenne, h fenntartsam mindkettőt?
Jó éjt
http://youtu.be/7_6sBaLzjuI
Ábrus ez a 17-45ös kombináció jó csak a kurva könyököm megint megcsapta a térdemet
6. 2000 olyan finoman lehet krúzolni a városba
A bartókon meg már a mesterlövészek lesik mikor megyek arra az csúnya volt most a házak között
Az egy nagyon jól bevált városi szaladgáló kocsi, de pénzt nem ér, ha el akarnád adni