Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelit!
morningen
nem rossz
nekem a 84 lovas kocsira volt 40 az éves bizti... meg ezek mind kiszámolható költségek.
Viszont tolom a bicajt mert van 1 olyan érzésem megint valaki felébreszt 4:33kor mint ma is, és nem tudtam visszaaludni
Jó éjt
de nagyon finom de még lehetne fokozni 17 44 re és még jobb lenne fogyasztásügyileg, 17-46 ra jött ki 6. 4000 100km/h és az idegesítően visított már most 3000-3500 körül lesz de csak hétvégén derül ki, az idő meg borul be
westel-9ötvenegy268egy
Mos értem haza.
Ábrus ez a 17-45ös kombináció jó csak a kurva könyököm megint megcsapta a térdemet
6. 2000 olyan finoman lehet krúzolni a városba A sok egyetemista meg csak nézett a kálvintól a dejákig kijez a fijjú aki ijenkor is motorozik.
A bartókon meg már a mesterlövészek lesik mikor megyek arra az csúnya volt most a házak között
Hát olyan dizel fűnyíró
Akkor jó, köszi. bár ne lenne...
Beszállok!
Havi 30-ból egy Boeing 747-est is fent lehet tartani ha nem sokat mész vele.
Sajnos még az illetéket is behajtják rajtad a mocskok meg uj forgalmi tőrzskönyv csak eredet vizsga nem kell mivel családban marad
az nem kérdés, h megtartom, nagyon jó állapotban van, kb 80 ezer van benne. csak ugye az én 25-26 évemmel a biztosítás felszökik az egekbe, meg most nem tom, h ilyenkor öröklésnél mi a teendő, ugyanúgy át kell írni a nevemre, mintha vettem volna( kb egy 100-as)?
Műszakilag semennyit. A biztosítást meg súlyadót neked kell tudni...
Az egy nagyon jól bevált városi szaladgáló kocsi, de pénzt nem ér, ha el akarnád adni sztem meg kell tartani, egy autó mindig kellhet.
Sziasztok! úgy néz ki, megörököltem apukám autóját, és ezzel veszélybe került a motorozás. ugyanis mostmár azt is fenn kell tartsam. tudtok valami értéket mondani, h mennyit kell költeni egy 1.3- as wagonr+-ra évente? kb 30 ezrem lenne havonta az autóra és a motorra. az elég lenne, h fenntartsam mindkettőt?
Jó éjt Urak!
szunya holnap már nem kell túlórázni majd csak szombaton megint.