Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így nézve tök 1szerűnek tűnik
Nagyon kemény!
Astone bukósisakról hallott már valaki? Ha kell valakinek, akkor szóljon, a múlt hét óta a sógorom a kizárólagos magyarországi importőre.
Ez olyan neked való, épp ma néztem hasonló videókat.

http://youtu.be/9hvfYvqS-bE
köszi a választ! elolvastam.meg majd visszanézem amiket leírtál.egyik haver tett fel 1SV-t és már meg is találták őt pár nap múlva tudtuk,hogy kamu,csak kíváncsi voltam,hogy hogyan játsszák le.és sejtettem,hogy volt már itt olyan akit bekóstoltak.természetesen 1percig se hittük,hogy ez komoly,de nem árt a dolgok hátterébe látni.még 1szer köszi a választ!
Ki is próbáltad?
Sztem ha 600-ban névre kerül,akkor rendben van.
Persze, minden érdekel.
Oda ment válasz. (kb. február elejétől itt is elolvashatod hogy miről volt szó, írtam folyamatosan)
Vélemény is érdekel?
Én felvettem a sisakot, még belemegy a fejem...

Voltunk GTR-t megnézni. (mint már októberben és decemberben is de most konkrétan és teli bankkártyával)
Elolvasva és értelmezve a szöveget véleményetek szerint milyen állapotban és mennyiért lehetne a tulajdonosé ez a gép? (gabra nem vonatkozik a kérdés )
Az a baj hogy sosem Nudisták fürdenek Miek nekik a ruha nem értem
Hali fiatalok.
Kinek mi a gondja?
Nekem + 10 kg felesleg a tél folyamán.
A motoros nadrág derékban szük lett!
Megoldás: napi egy óra edzés ,minimum.
A tűkör torzit
hali!bocs,hogy zavarlak,de egyik kolléga ajánlotta,hogy Téged keresselek. nézzél már be a "jogász válaszol"topicba és megérted a dolgot
Remélhetőleg valamelyik belső.
Hogy vagy Pestám? Nudisták fürdenek már a Balatonban?
ügyes vagy
Azzal vigyázni kell, nehogy a csavar részét beleperemezze!
Jobb lenne ha olyan szedné ki , aki már csinált ilyet.
Javaslatom, ha kiszedted: Évente egyszer vedd ki a gyertyákat, majd tedd vissza! Persze arra ügyelj , nehogy ferdén kapasd vissza! Messze laksz Badacsonytól?
Kriszti örül, lett neki Fiesta.
Jó reggelt!