Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyomj egy képet rula
Szakik .sos....... Deltoro karbin hol van a benzin szint? Létezik, hogy magasabb mint a pohár? Sikeresen elállítottam......
Vége a disznóvágásnak Ha adol méreteket hogy mi az elképzelés akkor aránylag tudok számolni . m *m mi merre , magasság elöl - hátul hány ajtó ablak és mekkorák kb
Jó akkor holnap rákérdezek.
Hát igen, nem tudni mennyibe kerül egy megkímélt kevés kilométeres dízel, mert olyan nincs. Egyébként tudnak ezek úgy kinézni 200ezer után is mint a patika. Menésben sem venni észre semmit, kipróbáltam egy párat. A mobile.de-n van egy 650ezer kilométerrel.
Köszi az jó lenne...
Sokat nem tudok róla de a főnököm nemrég (az ősszel talán) vett a lányának+feleségének egy dízel fiesztát (nem tudom mikori de tdci tehát nem lehet nagyon öreg) de rájöttek hogy mégiscsak fókuszt kellett volna venni. (nincs az autóval semmi baj csak asztra kombi volt előtte és méretben ahhoz voltak szokva)
Nemrég beszélgettünk róla hogy eladom a rönót és kérdezte hogy mennyit szánok autóvásárlásra mert lehet eladnák a fiesztát és lenne helyette egy fókusz. (nem hirdetik még azt tudom)
Megkérdezzem holnap a részleteket?
Az lehet, de uannyiért az egyik leharcolt xar, ami 5x megkerülte a földet, a másik 7végi vagy cicababa autó... biztos, uannyi lesz ez hosszútávon?
Ugyanannyiba kerül.
Mennyit menne? mert a nincs évi 10k+ akkor sose térül meg a dízelbe tolt lé...
Dízel lenne jó, de az kizárt dolog. Ami van eladó az mind céges volt 200e+ km-el. De érthető is, épeszű magánember nem ad el 7 éves dízel kisautót kevés kilométerrel. Ha meg véletlenül mégis, akkor az megy a szomszédnak, barátnak, ismerősnek, rokonnak...
Dízel kell vagy benzines?
Megvettük anyunak, de megtetszett a Krisztinek is. Viszont neki inkább felszereltebb kellene klíma meg ilyesmi, de nem találni megfelelőt, úgyhogy lehet marad egyelőre a Corsa.
Le vagyok maradva. Akkor a múltkorit nem vettétek meg, vagy kell még1?
nem hiszem,hogy ez lenne,inkább az a helyzet,hogy az általad keresett típusok között rengeteg volt a flottás,így arányaiban több eladó kereskedésből...
én a legjobb vételeimet mind kereskedőtől vettem,a legnagyobb szopásaimat pedig magánszemélytől
jaja valahogy így...de a használtautón szinte csak kereskedők hirdetnek. Esetleg az expressz vagy jófogás...
nem kell ide 50.000-et fizetni senkinek,5 dolog kell hozzá csak:
1.állíts be a használtautó értesítőjét
2.türelem
3.türelem
4.türelem
5.ha jó vételt látsz azonnal indulni,mert a jó vétel onnan ismerszik meg,hogy másnapra nincs már meg
Na most hívott a Kriszti, hogy valószínű ez fiatalabb és drágább. 2006-2007 évjáratút akartunk 8-9százezerért. Már 1.2mFt-nál járunk és nem kapni normálisat, egyszerűen nincs. Van egy gyerek aki 50eft-ért felkutatja a legjobb vételt magánembertől, szóltunk neki de ezt nem vállalja mert ilyen nincs.
Bakosi Pisti elérhetőséget kérek szépen telefonra
Csörgess meg Pisti visszahívlak vagy valaki dobja el a számát megvolt csak a régi telómba
30-328-0203
Persze jó idő lesz kinézhetünk