Beszereltük a power commandert,beszarás Úgy,hogy csak a gyári térkép van rajta,olyan gázreakcót produkált,hogy csak lestem Nem túlzok:3-4x gyorsabban veszi a fordulatot!Alig várom már a kicsit jobb időt,hogy elvihessem belövetni!Nagyon jó döntés volt!Rendeltem másik Akra matricát,azért ez jobban illik hozzá szerintem!
Szeretem ezt a motort
kicsit hideg van
Autósok nem szoktak hozzá hogy már vagyunk 1 hét és 3 akció bazze 20 év alatt nem volt ennyi eksön mint most ma is majdnem odapirultam 1 mikróbusz oldalához nem néz tükörbe és sávot vált én meg mellette
Az enyém is kétlámpás,de azt bírnia kell,sőt még a négy trafómat is viszi,tehát nem a túlterhelés okozta a bajt.Sok minden lehet,generátor,csatlakozások,fesszab,zárlatos akku.Próbára tégy bele másik fesszabályzót és akkut,meg méricskélj.
Hali Gyula.
Amiért kérdezlek:Mire haza értem elment a töltés,vagyis lemeritette az aksit.A kapuban már nem tudtam elinditani.
Menetközben semmi gond nem volt.
Az aksi új. Átvan kötve két lámpára.
Szerintem az van (egy bordó motoron láttam már ilyet) hogy a trafó kivezetése (amibe a gyertyakábel megy) egyszerűen szétolvadt az ívtől amit húzott és amikor már nem tudott áthúzni a gyertyakábelre, akkor arra ment a delej amerre még tudott.
Gondolom nem véletlenül írják minden komolyabb service manualban hogy SOHA se indítózzunk úgy hogy nincsenek letestelve a gyertyakábelek mert károsodhat a gyújtásrendszer. (egyébként többször hangot adtam már annak hogy huszonéves csatlakozók és szigetelőanyagok 40e Volt társaságában nem valószínű hogy tudják már a dolgukat.
Beszereltük a power commandert,beszarás
Szeretem ezt a motort
Autósok nem szoktak hozzá hogy már vagyunk 1 hét és 3 akció bazze 20 év alatt nem volt ennyi eksön mint most ma is majdnem odapirultam 1 mikróbusz oldalához nem néz tükörbe és sávot vált én meg mellette
Valami baja (nem Baja
Holnap átnézek mindent rajta.
/új /
Amiért kérdezlek:Mire haza értem elment a töltés,vagyis lemeritette az aksit.A kapuban már nem tudtam elinditani.
Menetközben semmi gond nem volt.
Az aksi új. Átvan kötve két lámpára.
Gondolom nem véletlenül írják minden komolyabb service manualban hogy SOHA se indítózzunk úgy hogy nincsenek letestelve a gyertyakábelek mert károsodhat a gyújtásrendszer. (egyébként többször hangot adtam már annak hogy huszonéves csatlakozók és szigetelőanyagok 40e Volt társaságában nem valószínű hogy tudják már a dolgukat.