Teljes útzár van az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán. A 203-as és a 206-os kilométer között negyvenegy autó ütközött össze. A helyszínelés jelen pillanatban is tart. A forgalmat Balatonkeresztúrnál a 7-es főútra terelik a rendőrök. (police.hu)
Hát én most bújtam a fórumokat és meggyőztek ezt könnyebb leszedni mint a sprét és nem kell fújkálni az hogy meddig bírja az sok mindentől függ 1000km/1dl olaj altalában veszel 1l teszkós olajat 20w50 990ft, 1000km 2 fújás a spréből és mindent szétmocskol 10000km 20 fújás és 3000ft egy normális láncspré és.
Pupu, sztem ez baromság (az külön jó, ahogy odabarmolta a Yamaha műszerfalára )
Ha megcsinálod, ne felejts el venni Brigéciolt meg bőrruha tisztítót se, mert minden csupa trunya lesz...
Az egész sántít, mert a kis tartály 10 órára elég kb - egy több anpos túrára visz magával egy flaska olajat, és töltögeti? Annyi rővel a láncot is fújogathatná
Láncot zsírozni kell
Látod ilyen a filmes szakma nálatok hóvihar nálam nyár
http://youtu.be/h4mCxjE6geA
Ennak az előnye /10mp és átteszem amelyikkel menni akarok
Az a másik cikk hol van ?
Nem kell annak állandóan folyni.
Ahol poros ott többet kap.
Ha megcsinálod, ne felejts el venni Brigéciolt meg bőrruha tisztítót se, mert minden csupa trunya lesz...
Az egész sántít, mert a kis tartály 10 órára elég kb - egy több anpos túrára visz magával egy flaska olajat, és töltögeti? Annyi rővel a láncot is fújogathatná
Láncot zsírozni kell