Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig esik ez a rohadt hó.
Azt hittétek hazudok mi? Az időkép szerint is Mogyoródon nyár van ott a napocska
Szállsz le arról a kiscsajról azzal a behemót nagy testeddel!
nálunk nincs "strandidő"....

Látod ilyen a filmes szakma nálatok hóvihar nálam nyár
pupu! most jöttem onnan... a motort bent kellett hagynom...pedig csak 2 km a különbség.....
hali
Itt ilyen jó idő van.
Na egy kis nevetés ebben az időben!

http://youtu.be/h4mCxjE6geA
Július 02-án semmi bajunk se volt de most pl. esik és szélvihar van.
Akinek pénze van ::arra sűt a nap!
Nem értem hogy mi a bajotok az időjárással.
Kb 10 éve igy használok

Ennak az előnye /10mp és átteszem amelyikkel menni akarok
Feribácsi tetszett az az egyszerűbb megoldás nincs elektronika csak gravitéjsön van
Akkor az enyém nem tatszett pupu?
Az a másik cikk hol van ?
Teljes útzár van az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán. A 203-as és a 206-os kilométer között negyvenegy autó ütközött össze. A helyszínelés jelen pillanatban is tart. A forgalmat Balatonkeresztúrnál a 7-es főútra terelik a rendőrök. (police.hu)
Sportmotor Fotóknál ott a bandit olajzó olvasd el a hszeket
Hát én most bújtam a fórumokat és meggyőztek ezt könnyebb leszedni mint a sprét és nem kell fújkálni az hogy meddig bírja az sok mindentől függ 1000km/1dl olaj altalában veszel 1l teszkós olajat 20w50 990ft, 1000km 2 fújás a spréből és mindent szétmocskol 10000km 20 fújás és 3000ft egy normális láncspré és.
Hali nekem kb 500-600 km alatt fogy ki .
Nem kell annak állandóan folyni.
Ahol poros ott többet kap.
Pupu, sztem ez baromság (az külön jó, ahogy odabarmolta a Yamaha műszerfalára )
Ha megcsinálod, ne felejts el venni Brigéciolt meg bőrruha tisztítót se, mert minden csupa trunya lesz...
Az egész sántít, mert a kis tartály 10 órára elég kb - egy több anpos túrára visz magával egy flaska olajat, és töltögeti? Annyi rővel a láncot is fújogathatná
Láncot zsírozni kell