Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az utolsó mondatban sok igazság van
Neked is teccett, mikor itt vótá
Aranyos vagy (és nem kissé elfogult) de kérlek ilyet ne mondj. Sokszor mondtam már hogy én nem vagyok szakember csak egy lelkiismeretes műkedvelő. (tudom, neked motogp vezető főmérnök vagyok de ez nem fedi a valóságot )
értem és köszönöm szépen! nem én csinálom csak kérdeztem mit tegyen bele a szerelő.(kíváncsi voltam )
A dokumentáció szerint 10w-s villaolaj de ha jót akarsz akkor 15w-st teszel bele. Gyárilag jó volt a 10w de az eltelt pár év alatt amióta használják a gépedet kissé megkopott itt-ott a teló belseje így egy kicsit sűrűbb kell.
Ha nem laknál olyan messze akkor meg is tudnám mutatni hogy mit kell beleöntened.
Nos megvolt a DL látogatás.
Legfontosabb tapasztalatok:
1: Sanyi egy önző alattomos disznó mert sunyi módon elhallgatta hogy a 6-os úttól Szászvárig mekkora király dimbes-dombos és brutális kanyarokkal és egész jó aszfalttal ellátott 30-40 km van. (adja itt a szerencsétlenkedő FZR-est aki mindenhol függőlegesen kanyarodik be és gyorsabban fut mint motorozik, aztán meg titokban oda jár lábtartót köszörülni bringázás helyett. Tegnap is bedobja itt hogy: link mint aki semmiről sem tud aztán meg tessék)
2:Már tudom hogy a kényelmes túramotoroknál a megfelelő hengerszám semmiképpen sem kevesebb mint 4
3:vannak még ultranormális eladók
és hol a tetkó a csuklódról vagy ez régebbi kép? mizujs amúgy?
Ábrus segíts légyszi?! Milyen olaj kell a teleszkópba?Viszkozitás? nem kell nagyon lágyra de ne is legyen nagyon kemény.
Halihó!
Ferenc lett az új pápa
Ne küldjetek több SMS-t a Pápára, a szavazást lezárták!
Erre egy Cube nevű kommentelő azt írná a Totálkáron hogy: egy BMW-nél természetes dolog hogy a tehenek kedvelik mert a megállíthatatlan bikát látják benne, valamint a többi autó ropira törne ha csak ránézne egy szarvasmarha de egy BMW-nek még a rugói sem ülnek össze egy mm-t sem ha ráfekszik egy tehén. Ebből is látszik hogy a BMW mellett kispályás amatőr az összes többi gyártó.
mindigis tudtam, hogy a marhák szeretik a BMW-t. Szia Mlas !
Sziasztok!

köszönöm,de most sikerült vennem,a gumistól jövök!
hála a fáradozásért!
Sziasztok 400 fzr motorblokk bontott alkatrészei elado! 06203757104 ezen érdeklődjetek ha esetleg kell valami!
Halló,, kb 30 ájró per db... Swedisből jön. Állítólag tuti. Jó-é? Ha itt van, akkor lássuk. de ismerős, szart csak nem ad.
Igen, már több mint fél éve
De nem ez volt a lényeg
Jegygyűrűd van?
Helló mindenkinek!Aztaleborultrézfánfütyülőskutyafájahétszentségitnek
i már egy ideje első telószárat keresek a motoromhoz ezen az FZ-kvadon meg ottan van ni szétfűrészelve ájájájj.na mindegy most aztán jólkikáromkodtam magam.