Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak story

A héten találtam 1 erősítőt, fél éve hirdetik, 2x lentebb is engedte már az árat.
Tegnap üzentem neki a fórumon, semmi reakció.
Ma kikerestem, hogy lehet direkt üzit küldeni, most este nyomtam is. Erre írja: ma reggel eladta Lengyelországba küldi holnap, ha megjött a pénz rá...
Én annak idején (90-es évek közepe) vettem Yamalube olajat az XS-be (ezzel az erővel a veszélyes hulladék tárolóba is önthetem volna mivel eleinte az öreg vas zabálta az olajat) és nem akartam elhinni hogy az olaj. Ilyen szürkésbarna színű nem átlátszó folyadék volt (Yamaha szalonban vettem) és nem is volt túl folyós. Aztán megtudtam hogy az tényleg olyan mert valami adalék volt benne gyárilag.
Bizom benne hogy original
Nem annyira ismert itthon, talán ezt még nem hamisítják...
Én vettem a BMW-be LL-04-et (gyári) az baromi gyanús volt, más volt a színe, mint az előzőeknek
Emlékszem hogy írtál valamit és én is úgy érzem hogy ez nem nekem való.
Azt is számolgattam hogy el lehetne hozni 680e-ben (ennyiben maradtunk)
-átíratva: 750e
-hozzá 3 doboz csomagtartóval: 850e
-kuplung, első teló, hűtőcsere, itt-ott szépítés= 950e
-a K1100LT kulcsra készen elhozható 940e-ért
-az öreg fószer Páneurópája szintén 940e átíratva ha kegyeskedik eladni
Köszönöm a hozzászólásokat,akkor úgy tünik jó olaj lehet .
Meg is rendelem innen:GOLDolaj
Motullal összehasonlitva is jónak hozták ki.
Én már 1x itt leírtam, hogy nekem a Vstrom baromi csalódás volt, kalapálta a tökömet, és instabil volt az eleje (2 személlyel)

...de aztán megint a fejemhez vágod, hogy nem nekem veszel motort
Egy Tr.Tigris van Tatán 700e-ért de ott sem hinném hogy le tudnám tenni a lábam.
Most ahogy mentem a DL-lel háát, az ezres FZR a huszonakárhány éve ellenére egy iszonyat finom műszer ehhez képest.
Ez lent kis gázra 3e-ig rázza láncot és csattog mint a barom, felette már nem olyan darabos. Biztos sokat segítene rajta egy műszeres beállítás (injektoros) de amilyen hangja van üzemszerűen
Egyébként kényelmes és mind a két lábam leért lábujjhegyen (csak nem egyszerre ) mikor letekerte teljesen a srác a rugóstagot.
Szóval egy baromi nyers valami a Frézihez képest.
Sanyi használja már egy ideje az Omegába. Azt mondja hogy jó.
Egyik ismerősöm állítólag ma vett egy 2008 R1-t 280-ért... oldala csúszott, de rendben, banki visszavett, van ott valami csókos haverja.
Az 1000 gixxerét meg eladta a múlt 7en valami 700-ért, 10 ekm volt benne, pár éves, azt kellet volna Ábrusnak
Mennyi volt a négy gumi? Gumis haverom azt mondta, használtba nem nagyon rúgják le az ilyeneket ha még jó, mert 50ezer darabja....
Autóhoz ilyet használok, nincs vele gond, nem is eszi az öreg nissan...
Én már hallottam emlegetni a nevét, autós topicon tettek a 335i BMW-be, állítólag bevált, de nekem semmi tapasztalatom vele.
Biztos nem xar
Helybe? Ott a nyírségbe nincs ilyesmi, sok helyre még a villany sincs bevezetve
Namégeccer:ENEOS OIL
OLAJtéma.Hallott már valaki az www.m0moto.hu/eneos-moto-ultra..." target="_blank">ENEOS OLAJRÓL?
helybe kék venni, hogy kipróbálható legyen. Öcsém nézegeti, ő jobban érti, de itten erre a távolba semmi értelmes
Hát ha Emre erre jár, és épp van neki valami eladó... ha nem, akkor hardverapró, van 1000 féle, ócó.
már 20000mentél vele vétel óta?
kéne egy videjókártya, mert pusztul a gépbe a HD 3870-es
Valaki nem tud valami hasonló, vagy kicsit kisebb tudású kártyát ócsójér ?
ja tényleg
jó éjt
Igazad van, nem vagy sem motogp vezető főmérnök, sem szerelő, csak egy lelkiismeretes műkedvelő.
És ha jobban megnézem akkor az a széthullott motor amit megvettem és amit más legfeljebb a bontóig tolt volna el, az is csak a csodának köszönheti, hogy csak eddig 20ezret ment...
2: ehhez a BMW boxer meg a Triumph tudna hozzáfűzni