Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megoldotta az öreg villanyász,csináltam neki egy hálózati frekimérőt is,azzal a fordulatot is pontosan be tudja állítani.Híradótiszt volt a seregbe,egy óccó kínai agregátor nem fog ki rajta.
elejéről kel sorba mérni, /lelámpázni/ a vezetékeket és a hibalehetőség megtalálható
kit érdekel a meccs?
A topicba felrakom 45-be,de ha kell valamelyik ismerősödnek akkor szólj Neked a megbeszélt ár
Apámé is meghalt,a gerjesztő segédtekercs kipurcan,csináltam neki egy fesszabályzót,és három sorba kötött akkuval gerjeszti a forgórészt.Az aggregátor saját műszerével be tudja állítani a kimenő feszültséget.
Akkor ahonnan szerezted -kérdezz rá mit alakitott át.
Elméletileg van egy kapcsoló: ha gyári.müködik a rendszer ,de nem ad áramot .
Egy biztonsági kapcsoló

Próbáltam mérni a tekercs kijövő vezetékén,a nagy büdös semmit
Nem tudom mi lehet vele mert tök egyszerű az egész,de hiányolom hogy semmilyen biztit nem építettek bele
A szomszédom lustább és hülyébb annál hogy feltegye a vaterára,a quad gumijait is nekem kell elpasszolni
Bocsi a keresztapáért

Már egyszer rájöttem a druszaságra.
Mérj bele a kijövő tekercsnél--Ha semmi szálszakadás valahol!
a vaterán a minap láttam egy ilyet ugyanezzel a hibával...
Jó estét Feribá !
Én is Ferenc vagyok
Amúgy gyári cucc,csak 1 fekete doboz van benne elektronika gyanánt ami lehet feszszabályzó,de nem tudtam mérni semmit sem,mert a multim bekapcsolva hagytam és lemerült ,de van egy másik mérőm amivel már 120V-tól tudok mérni de a tekercs kivezetésen nem jött már annyi sem
Korrekt ár. Majd hirdetem az ismerősök között.
A szomszédé 35e?
Hali Gyula.
Házi vagy gyári?
Mióta nincs benne áram?
Lehet egy külön kapcsoló
Amúgy mennyibe adnád?
OK köszi
Hali

Egy mozgás érzékelős kamera ilyenkor jól jön!

Mé nem 230V-ot kötöttél rá
Hirtelen nem, de ezekkel a mintákkal told fel itt a képesmotoron a quad gumik közé, gyorsan elmegy
Ja hamár villanyról van szó,van nálam egy aggregátor,amiből nem jön villany,a motor motor jár de nem tudtam mérni semmi feszt ahol ki kéne jönnie,valaki ismeri ezeket
Most cérnát kötöttem az óra ajtajára h megtudjam kinyitják .éé
De ha valamelyik barátom viccelget velem,banánt dugok a kipujába
Jaszi!
Ezek lennének azok a quad gumik felnivel,8 colosak,nem tudsz rá vevőt
mint a cigány,aki elmegy hétre a digókhoz,de utána már akcentussal beszél